Kansainvälisyyssuunnitelma

NordPlus-junior –projekti


Alakkonäämua-projektissa Pateniemen koulun oppilaat ja opettajat tekevät yhteistyötä Luulajassa sijaitsevan Residensskolanin (https://www.facebook.com/pages/category/Elementary-School/Residensskolan-Lule%C3%A5-Kommun-434526930075216/)  kanssa. Projekti sai avustusta NordPlus Junior-hankkeesta. Projekti kestää lukuvuoden 2019-209 ja sen aikana tutustutaan pohjoismaisiin kieliin, alueen luontoon ja kulttuurihistoriaan. Samalla pidetään yhdessä huolta yhteisestä Perämerestämme. Pyrimme siihen, että leirin aikana opitaan toiminnallisesti yhdessä.

Syksyllä 2019 ruotsalaiset oppilaat vierailivat viikon ajan Oulussa. Viikonan aikana koulutyön lisäksi vierailtiin Turkansaaren museossa, Oulun yliopiston FabLabissa ja työskenneltiin meribiologeina Kellon kiviniemen rannassa Meriluontokeskuksen tutkijoiden kanssa.

Toukokuussa 2020 on vastavierailun aika. Leirin kuulumisia voi seurata koulun  Instagramista ja blogista http://repannordplus.edublogs.org/

Muu kehittäminen

Linkki

Päättyneet projektit

 

Media meets Art -projekti (2015-2017)

Pateniemen koulu on ollut mukana lukuvuosina 2015-2017 kansainvälisessä Media meets Art -projektissa. Projektissa on mukana myös koulut Itävallasta, Tanskasta, Englannista ja Ranskasta. Tutustu projektin kotisivuihin tästä:

http://www.mediameetart.eu/