Oulun puistopiknikeissä ennätysmäärä ohjelmaa

Oulun kaupungin kesäisten puistopiknikien ohjelma on valmis. Puistopiknikit levittäytyvät eri puolille kaupunkia, mutta keskeisenä tapahtumapaikkana on jälleen Hollihaan puistossa sijaitseva Hollilava. Puistopiknikejä on yhteensä 22 ja ne jakautuvat aikavälille 30.6.-22.8.2021.

Oulun kaupunki sai lähes 70 puistopiknikhakemusta, joissa ohjelmaan ehdotettiin muun muassa musiikkia, tanssia, teatteria ja sirkusta. Eri taidelajien laaja kirjo näkyy myös ohjelmistoon valituissa piknikeissä.

Tänä kesänä puistopiknikeihin voit törmätä Oulun keskustan puistoissa ja alikuluissa, Nallikarin uimarannalla, Koitelin koskilla, Äimäraution siirtolapuutarhalla, Oulunsalon kotiseutumuseolla, Kiimingin Syke-talolla, Pikisaaren Kelluvalla Lavalla ja Oulun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa. Yleisölle avoimien piknikien lisäksi viime vuoden tapaan toteutetaan kohdennettuja esityksiä muun muassa hoivakodeissa.

Puistopiknikit järjestetään yleisölle turvallisissa ympäristöissä, joissa esityksistä voi nauttia väljästi oleskellen omassa porukassa. Tilannetta seurataan jatkuvasti, joten ohjelmistomuutokset ovat mahdollisia.

Yhteystiedot

Inka Koutaniemi
tuotantovastaava
p. 040 359 3437
inka.koutaniemi@ouka.fi

Jarkko Halunen
tuottaja / keskustan piknikit
p. 044 703 8274
jarkko.halunen@ouka.fi

Ville-Mikko Sikiö
tuottaja / aluepiknikit
p. 050 388 6982
ville-mikko.sikio@ouka.fi

Tervetuloa puistopiknikille!

www.facebook.com/oulunpuistopiknikit

www.instagram.com/oulunpuistopiknikit

#oulunpuistopiknikit

Oulun kaupunki © Tapahtumat - Puistopiknikit | Palaute ja tiedustelut | Sivuston saavutettavuus