Hae esiintyjäksi kesän 2019 Puistopiknikeihin!

Oulun kaupungin tarjoamat Puistopiknikit tulevat taas 29.6.–11.8.2019. Keskustan piknikit järjestetään tänä kesänä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Hollihaan puiston Hollilavalla, ja Pikisaaren Vanhan Villatehtaan piha-alueella. Aluepiknikit toteutetaan neljänä lauantaina Haukiputaan toimintapuistossa, Äimäraution siirtolapuutarhassa, Oulunsalon kotiseutumuseon pihalla ja Kiimingin Koitelissa.

Puistopiknik tapahtumasarjaan etsitään sisällön tuottajiksi harrasteryhmiä, esiintyviä taiteilijoita ja liikuntatoimijoita, myös muut ennalta määrittämättömät yhteisölliset sisällöt ovat tervetulleita. Ohjelmahakuun toivotaan monipuolisia ja rohkeita ehdotuksia. Puistopiknikit ovat tapahtuman luonteesta riippuen kestoltaan noin 1–3 tunnin mittaisia kaikille avoimia maksuttomia tapahtumia. Yhdessä tapahtumassa voi olla useampi kaupungin valitsema yksittäinen esiintyjä tai yhdistyksen tuottama ohjelmakokonaisuus.

Tämän kevään ohjelmahaussa tarjota yksittäistä esitystä tai uutuutena myös ohjelmakokonaisuutta. Yksittäisen esitysehdotuksen kestoksi toivotaan vähintään 45 minuuttia. Ohjelmakokonaisuus voi olla yhdelle päivälle sijoittuva useamman esiintyjän tapahtuma tai useana päivänä toteutettava tapahtumien sarja (esim. rock-iltama, lasten karnevaalit tai puistojooga sarja). Ohjelmakokonaisuuksien haku on suunnattu ensisijaisesti alueen yhdistyksille ja työryhmille.

 

Puistopiknikkeihin valituille yksittäisille esiintyjille maksetaan 200 euroa per toteutunut esitys ja ohjelmakokonaisuuden tuottajille 500 euroa per toteutunut kokonaisuus. Esiintyjiltä ja toimijoilta edellytetään mahdollisuutta verkkolaskutukseen, joka tarkoittaa laskutusta yhdistyksen, yrityksen tai laskutuspalvelun kautta.

Oulun kaupunki hakee tapahtumiin keskitetysti tarvittavat luvat, sekä tarjoaa toimijoille esiintymispaikan, sähkön ja kevyen äänentoistolaitteiston. Esiintymistekniikkaa voi täydentää tarvittaessa omilla tarvikkeilla. Puistopiknik-tiimi opastaa järjestäjiä käytännön asioissa ja markkinoi tapahtumia Puistopiknikkien SOME-kanavilla. Huomioi, että kaupungin tarjoamaa äänentoistolaitteistoa ja muita tarvikkeita tulee osata käyttää itsenäisesti, ja kaikilla tapahtumilla on säävaraus!

Ohjelmahaku on avoinna 15.4.–6.5.2019. Oulun kaupunki pidättää oikeuden valita parhaiten tapahtumiin soveltuvat esiintyjät ja ohjelmakokonaisuudet. Jätä hakemuksesi täällä!

 

Lisätietoja:

Heikki Myllylahti, tuottaja, keskustan piknikit, 040 627 6605, heikki.myllylahti@businessoulu.com
Ville-Mikko Sikiö, tuottaja, aluepiknikit, 050 388 6982, ville-mikko.sikio@ouka.fi

 

Haluatko järjestää oman tapahtuman? Tule järjestämään se Hollihaan vapaalavalle!

Ohjelma 2019

Ohjelma julkaistaan kesäkuun alussa.

Tervetuloa puistopiknikille!

Löydät piknikit myös Facebookista!
www.facebook.com/oulunpuistopiknikit

#oulunpuistopiknikit

Yhteystiedot

Janita Jämsén, tuottaja, 050 361 7924

Heikki Myllylahti, tuottaja, 040 627 6605

Oulun kaupunki © Tapahtumat - Puistopiknikit | Palaute ja tiedustelut