Ateriapalvelut

Ruoka-annos kuvassa

Oulun Tilapalvelut tuottaa päivittäin aterian lähes joka neljännelle Oulun asukkaalle. Valtaosa asiakkaista on lapsia ja nuoria kouluissa ja päiväkodeissa. Lisäksi Tilapalvelut huolehtii ikäihmisten ruokailusta kodeissa ja laitoksissa, henkilöstö- ja opiskelijaruoasta useissa henkilöstöravintoloissa ja kaupungin edustustarjoilusta.

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailu on olennainen osa opetusta ja kasvatusta ja lasten hyvinvoinnin edistämistä sekä myös kansanterveydellisesti merkittävä asia. Riittävä, terveellinen ja maukas ruoka kiireettömästi nautittuna on enemmän kuin pelkkää ravintoa — se on nautinto! Monipuolinen ateria lisää koulussa viihtyvyyttä ja ylläpitää vireyttä koulupäivän aikana.

Oulun Tilapalveluiden ruokalistat ja reseptit suunnitellaan huolella asiakaslähtöisesti eri asiakasryhmille sopiviksi. Tunnemme ravitsemussuositukset vauvasta vaariin ja hallitsemme erityisruokavaliot.

 

Yhteystiedot:

Pauliina Värttö

ateriapalvelupäällikkö, p. 050 344 8635

Sipuli ja Suomen lippu

Kaikki tarjoamamme liha ja peruna on kotimaista.

Maitotuotteiden kotimaisuusaste on 90 %.

Olemme mukana mukana ammattikeittiöille suunnatussa Portaat luomuun -ohjelmassa. Koulut ovat ohjelmassa portaalla 1 ja henkilöstöravintolat, päiväkodit, hoivakodit ja terveysasemat portaalla 2.

 

Ikäihmisten kotiaterioista löytyy lisätietoa ikääntymisen sivuilta (linkki).