Ajankohtaista

< Takaisin

Kunta kännykässä - OuluBot

Lataa käynnistyskuvake ja käytä

OuluBot on Suomen ensimmäinen mobiililaitteesta käynnistettävä tekoälyä ja robotiikkaa yhdistävä botti. Lataamalla käynnistyskuvakkeen OuluBot-PWA kännykkääsi pääset käyttämään kätevästi OuluBottia.

OuluBot palvelee väsymättä

OuluBot on ohjaukseen ja neuvontaan kehitetty palvelu. Tältä väsymättömältä avustajalta voit kysyä kaupungin palveluista milloin vain. Esimerkiksi lokakuussa OuluBotin kautta asioitiin yli 3000 kertaa.

Tällä hetkellä OuluBot osaa vastata 80 %:sti  oikein mm. joukkoliikennettä, venepaikkoja, matkailua, pysäköintiä ja Oulun Omahoitoa koskeviin kysymyksiin. Kun OuluBot ei tiedä vastausta, se ohjaa sinut asiakaspalvelijalle.

Käyttämällä OuluBottia osallistut kehittämiseen

OuluBottia kehitetään jatkuvasti. Botin opettamisesta vastaavat bottikuiskaajiksi koulutetut kaupungin asiantuntijat. Botti oppii myös siitä, kun sitä käytetään. Onkin tärkeää, että OuluBottia käytetään mahdollisimman paljon ja näin osallistutaan sen kehittämiseen.  Itse kukin voi olla mukana kehittämässä ajasta ja paikasta riippumatonta tulevaisuuden asiakaspalvelua.

Osallistu kampanjaan

Kysy OuluBotilta ja osallistu arvontaan. Botin kautta pääset arvonnan yhteystietosivulle. Kaikki bottia 10.11. – 10.12.2021 käyttäneet voivat osallistua kulttuuri- tai liikuntalahjakorttien arvontaan.

Oulu10 palvelee monikanavaisesti

Oulu10-asiointipisteistä saat palvelua useiden asiointikanavien kautta mm. kasvokkain paikan päällä, puhelimitse, chatissa ja muissa sähköisissä kanavissa. Oulu10 myös opastaa käyttämään kaupungin sähköisiä palveluita. Anna palautetta ja kehittämisideoita, kun sinulla on ideoita asiakaspalvelun kehittämiseen.

OUTO turvaa ihmiskeskeisen kehittämisen

Oulussa on otettu käyttöön OUTO – poikkihallinnollinen kehittämisen toimintamalli. Toimintamallissa kehitetään kuntalaisten, toimialojen ja muiden toimijoiden kanssa  asiakaspalveluja, ensisijaisesti asiakasohjausta ja -neuvontaa, mm. digitalisoinnin ja automatisoinnin avulla. Kehittämisen painopiste on kuntalaisen arkisissa tarpeissa ja niiden ratkaisemisessa. Näin kehitetty OUTO – Oulun toimintamalli turvaa jatkuvan ihmiskeskeisen kehittämisen.

AuroraAI edistää palveluiden saamista oikea-aikaisesti

AuroraAI-ohjelman tavoitteena on tekoälyavusteisesti helpottaa palveluiden saamista oikea-aikaisesti elämän eri tilanteissa ja tapahtumissa. OUTOa on kehitetty myös kansallisen AuroraAI-verkoston kanssa.

Lisätietoja:

Veli-Matti Keloneva, kehittämisjohtaja, veli-matti.keloneva(at)ouka.fi, p. 044 703 1261

OuluBot-PWAOuluBot QR-koodi

 

Jakolinkki