Asioi verkossa

Näille sivuille on koottu Oulun kaupungin sähköisiä asiointipalveluja. Palvelut on luokiteltu aihealueittain.

Asuminen ja ympäristö

Varhaiskasvatus ja koulutus

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Työ ja yrittäminen

Vapaa-aika

Kaupunki ja hallinto

 

Sähköiset palvelut aakkosjärjestyksessä

Verkkoasiointipalvelujen aakkoshakemisto

Asioi verkossa

Ajankohtaista

< Takaisin

Uutta Omahoitopalvelussa: ajanvaraus sairaanhoitajille ja liikuntaneuvontaa

Sairaanhoitajan vastaanotolle lääkeinjektiota, aikuisten rokotuksia (ei koske influenssarokotuksia) sekä ompeleiden ja hakasten poistoa varten voi varata ajan Oulun Omahoitopalvelun kautta. Aika varataan omalle terveysasemalle tai hyvinvointikeskukseen. Jos asiakas ottaa rokotteita, jotka eivät kuulu yleiseen rokotusohjelmaan, tulee rokotteen hankkia itse. Vastaanotolla ei tehdä matkailijoiden rokotussuunnitelmia. Ajan varaaminen.


Opastausta ja ohjausta liikuntaan, kuntoiluun ja kuntoutukseen

Haukiputaan ja Kiimingin liikuntaneuvontaan voi myös varata ajan Omahoidon kautta. Aiemmin liikuntaneuvonnan aikoja on voinut varata Omahoidosta vain Oulun uimahallilla tapahtuvaan liikuntaneuvontaan. Palvelun kautta voi myös lähettää viestejä liikuntaneuvontaan. Asiantuntijoilta saa opastausta ja ohjausta liikuntaan, kuntoiluun ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi kipuilevaan olkapäähän tai kunnonkohotukseen.

Liikuntaneuvonta on kaikenikäisille kuntalaiselle maksutonta palvelua. Toiminta-ajat löytyvät liikuntapalveluiden sivuilta.

Oulun Omahoito on Oulun kaupungin ylläpitämä verkkopalvelu, jonka kautta voi hoitaa useita sosiaali- ja terveyspalveluita. Palvelun kautta voi lähettää viestejä mm. hammashoitolaan, sosiaali- ja potilasasiamiehelle, vammaispalveluihin ja terveysasemille. Palvelun kautta voi pyytää eReseptin uusimista ja varata ajan mm. lapsen vuosittaiseen neuvolatarkastukseen. Palvelussa on jo 78 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Palveluun kirjaudutaan osoitteessa www.oulunomahoito.fi.

Jakolinkki

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/verkkoasiointi