Asioi verkossa

Näille sivuille on koottu Oulun kaupungin sähköisiä asiointipalveluja. Palvelut on luokiteltu aihealueittain.

Asuminen ja ympäristö

Varhaiskasvatus ja koulutus

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Työ ja yrittäminen

Vapaa-aika

Kaupunki ja hallinto

 

Sähköiset palvelut aakkosjärjestyksessä

Verkkoasiointipalvelujen aakkoshakemisto

Asioi verkossa

Ajankohtaista

< Takaisin

Uutta verkkopalveluissa: laskuri ja karttapalvelu auttavat asiakkaita ja omaisia

Oulun kaupungin nettisivuilla on julkaistu laskuri, jonka avulla voi arvioida säännöllisen kotipalvelun ja kotisairaanhoidon kuukausimaksun ja vertailla kaupungin asiakasmaksuja palvelusetelin arvoon.

Laskuri löytyy osoitteesta www.ouka.fi/oulu/asiakasmaksut/kotihoidon-laskuri. Laskuri on kehitetty erityisesti kuntalaispalautteen perusteella.

Laskuri avulla voi tarkistaa saamansa palvelun hinnan ja arvioida muun muassa kuinka paljon palvelun vähentäminen tai lisääminen muuttaisi kuukausittaisen maksun määrää. Laskuri kertoo, mitä palvelu maksaa kaupungin tuottamana tai minkä arvoisen palvelusetelin asiakas saa palvelun ostamiseen yksityiseltä palveluntuottajalta. Yksityisten palveluiden hintoja voi vertailla parastapalvelua.fi-sivuilla. Tietoa voivat hyödyntää kotipalvelua tai kotisairaanhoitoa saavat asiakkaat, kuten lapsiperheet, vammaiset, ikäihmiset ja heidän omaiset.

Ikäihmisten kotihoitoa saavia ja heidän omaisiaan helpottaa myös kaupungin nettisivuilta kotihoidon sivuilta sekä osoitteesta www.kartta.ouka.fi löytyvä palvelu, josta voi etsiä oikean kotihoidon toimiston yhteystiedot asuinosoitteen perusteella. Kotihoidon toimistoon voi olla yhteydessä, mikäli on jo kotihoidossa asiakkaana. Uudet asiakkaat ohjautuvat kotihoitoon palveluohjausyksikön kautta.

Jakolinkki

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/verkkoasiointi