Pääkuva
Kulmikas, vaalea rakennus puiden keskellä.
Muhoksen kirjasto

Muhoksen kirjasto on kiinni 27.5.–31.5 ja avautuu uusituissa tiloissa 3.6.

17.05.2024

Kirjaston korjaus- ja muutostyöt ovat loppusuoralla. Kirjasto palvelee asiakkaita väistötilassa vielä perjantaina 24.5.

Kirjasto on kokonaan kiinni toukokuun viimeisen viikon 27.5.–31.5. kirjastosaliin muuton ja järjestelyn vuoksi. Aulan lehtisali on avoinna ma–to klo 9–15. Perjantaina myös lehtisali on kiinni.

Muhoksen pääkirjastosta lainatuilla kirjoilla ei ole eräpäiviä kirjaston ollessa kiinni. Myöskään varausten noutoaika ei umpeudu tänä aikana. Tarvittaessa kirjoja voi palauttaa kirjaston palautusluukkuun.

Kirjastoauto Poppaloora kulkee normaalisti reitillään myös 27.5.–31.5. ja siirtyy sen jälkeen kesäaikatauluun.

 

Uusittu kirjastosali ja lehtienlukusali avataan asiakkaille maanantaina 3.6. klo 12

Muhoksen kirjasto ja lehtisali palvelevat uusituissa tiloissa ma 3.6. alkaen.

Kirjaston asiakaspalvelu on kesän ajan avoinna nykyisin aukioloajoin (ma, ti, to 12–18 ja ke, pe 10–16).

4.6.–14.6. kirjasto ja lukusali ovat avoinna klo 9 alkaen itsepalveluna ennen asiakaspalvelun avaamista. Itsepalveluaikana asiakkaiden käytössä on lainausautomaatti sekä uusi palautusautomaatti.

17.6. avataan kirjaston uusi lasten- ja nuortenosasto nykyisessä väistötilassa. Kesäkuun alkupuolella lasten- ja nuortenosasto on kiinni. Kirjastosalin puolella on esillä pieni määrä kuvakirjoja ja lasten- ja nuorten uutuuskirjoja.

Kaikilla 3.6. alkaen lainatuilla lainoilla on normaalit laina-ajat ja varaukset voi jälleen noutaa itse ja lainata automaatilla. Kevään ajan Muhoksen kirjaston omalle aineistolle on remontin ja supistetun toiminnan vuoksi saanut normaalia pidemmän laina-ajan 15.8. saakka.

 

Omatoimikirjasto otetaan käyttöön ma 17.6.

17.6. kirjastossa otetaan käyttöön omatoimikirjasto. Omatoimikirjasto avataan ma–su klo 8.00 ja sulkeutuu ma–to klo 21.00 ja pe–su 18.00.

Omatoimikirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kirjaston asiakaspalveluaikoina ovet ovat kaikille avoinna eikä kirjastoon tarvitse erikseen kirjautua.

3.6.–14.6. asiakkailla on mahdollisuus henkilökunnan opastamina tutustua ja harjoitella omatoimikirjaston käyttöä aamupäivisin ja kirjaston sulkemisaikaan.