Pääkuva

OUTI-kirjastot ovat kiinni 6.5. järjestelmäpäivityksen vuoksi, myös helatorstai 9.5. vaikuttaa aukioloaikoihin

23.04.2024

Maanantaina 6.5. kaikki OUTI-kirjastot, eli Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kirjastot ovat suljettuina kirjastojärjestelmän päivityksen vuoksi. Kirjastoautot eivät myöskään liikennöi eivätkä omatoimiajat ole käytössä. Sunnuntaina 5.5. omatoimikirjastot sulkeutuvat viimeistään klo 19. 

Tiistaina 7.5. kirjastot avataan klo 12 mennessä.

Verkkopalveluita, kuten OUTI-verkkokirjastoa ja Pohjoisen eKirjastoa ei voi käyttää sunnuntaista 5.5. klo 19 alkaen päivityksen aikana. OUTI-verkkokirjastossa voi selata kirjaston kokoelmaa, mutta saatavuustietoja ei ole käytössä. Verkkokirjastoon ei voi kirjautua, eli omia asiakastietoja, lainoja ja varauksia ei näe eikä niitä voi muokata.

Päivityksen aikana kirjastojärjestelmästä ei lähetetä eräpäivämuistutuksia, varausten noutoilmoituksia eikä muita asiakasviestejä. Voit tarkistaa lainasi ja varauksesi OUTI-verkkokirjastosta ja kirjaston asiakaspalvelusta päivityksen jälkeen.

Helatorstain aattona, keskiviikkona 8.5. kirjastoissa on voimassa poikkeavat aukioloajat ja helatorstaina 9.5. kirjastoissa ei ole asiakaspalvelua, omatoimikirjastot palvelevat aukioloaikojensa mukaan. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla.

Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa OUTI-verkkokirjastosta ja kirjastojen omilta verkkosivuilta.