Kaakkurin liikuntamaa

Kaupunginosat Kaakkuri

Liikuntapalvelut on laadituttanut Kaakkurin liikuntamaan yleissuunnitelman. Liikuntamaa rakennetaan jo suljetun Iinatin moottoriurheilukeskuksen alueelle.

Kaakkurin liikuntamaan alueelle on tarkoitus toteuttaa valaistuja kivituhkapintaisia kuntoreittejä, jotka toimivat talvella hiihtolatuina sekä maastopyöräkeskus. Alue sisältää noin 14 km uutta valaistua kuntoreittiä Kaakkurin ja Metsokankaan alueilla. Lisäksi Metsokankaan alueelle on suunniteltu uusi noin 4,7 km:n pituinen koirahiihtolatu. Uudet kuntoreitit yhdistyvät myös Kempeleen kuntoreittiverkostoon. Tulevaisuudessa reitit yhdistyvät myös Kempeleen Linnakankaan alueelle. Pyöräilykeskukseen on suunniteltu aktiiviseen liikkumiseen soveltuvia suorituspaikkoja kaiken ikäisille.

Yhdyshenkilönä on toiminut ulkoliikuntapäällikkö Mika Puolitaival.

Käsittelyvaiheet

  • Hanke on aloitettu 24.9.2018
  • Sivistys- ja kulttuurilautakunta 6.9.2018
  • Nähtävillä 28.9. - 11.10.2018
  • Hyväksyjä Sivistys- ja kulttuurilautakunta 30.10.2018 § 176


Hankesivulla olevat suunnitelma-asiakirjat on laadittu hyväksymiskäsittelyn edellyttämässä tarkkuudessa. Suunnitelman yksityiskohdat ja korkeustiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä. Mikäli haluat käyttää tämän hankkeen tietoja jonkin toisen hankkeen lähtöaineistona, pyydä rakennussuunnitelman piirustukset sähköpostilla osoitteesta: katusuunnitelmat@ouka.fi.