AADA-palvelu esittelee kuntalaisille digitaalisia ratkaisuja – asukkaita ja uusia alan yrityksiä kutsutaan mukaan

04.04.2022

Apua Arkeen Digitalisaation Avulla -palvelu eli AADA-palvelu on virtuaalinen näyttelytila, joka esittelee kotona asumista, hyvinvointia ja omahoitoa tukevia, pääosin teknologisia ratkaisuja. Ratkaisut ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten testaamia ja toimivaksi todettuja. Palveluun pääsee suoraan internet-selaimella ja erillistä kirjautumista ei tarvita.

Esillä on tällä hetkellä 19 eri ratkaisua. Ratkaisujen määrää kasvatetaan kevään 2022 aikana ja mukaan toivotaan uusia alan yrityksiä.

Palvelu perustettiin POPsoten Innovaatio ja testaushankkeessa loppuvuodesta 2021. Oulun kaupunki jatkaa palvelua vuoden 2022 aikana. AADA-palvelulle koettiin tarve, sillä useita esimerkiksi turvallisuutta, omahoitoa ja lääkehoitoa tukevia ratkaisuja sekä arkea helpottavia sovelluksia on olemassa, mutta niitä ei tunneta ja niistä on vaikea löytää tietoa kootusti.

Palvelu on koekäytössä vuoden 2022 ajan. Sen aikana toivotaan kuntalaisten, sote-ammattilaisten ja yritysten palautetta palvelusta ja näkemyksiä sen tarpeellisuudesta.

Apua arkeen digitalisaation avulla (AADA)

Uudet mukaan haluavat yritykset voivat ilmoittautua täältä

Palautetta AADA-palvelusta