Alueellisen toimintarahan maksatus alkaa – näin raportoit avustuksen käytöstä

15.04.2024

Alueellisen toimintarahan maksatus käynnistyy viikolla 16. 

Vuodelle 2024 myönnettyjen toimintarahojen raportointi tulee toimittaa eAsioinnin kautta seuraavan kalenterikuukauden loppuun mennessä siitä, kun toiminta, tapahtuma tai retki on järjestetty.

Toimita raportti liitetiedostona eAsiointiin

Raporttiin tulee kuvailla järjestetyn toiminnan toteutus ja kustannukset. Toimita raportointi eAsioinnissa lisäämällä täytetty raportointilomake alkuperäisen hakemuksesi liitteeksi liitetiedostona.

Jos hait alueellista toimintarahaa rekisteröimättömän yhdistyksen tai toimijan edustajana, lähetä järjestämänne toiminnan tai tapahtuman kuitit raportoinnin liitteenä. Rekisteröityjen yhdistysten ei tarvitse toimittaa kuitteja eAsiointiin, mutta yhdistysten tulee säilyttää kuitit omassa kirjanpidossaan mahdollisia tarkistuksia varten.

Mikäli olette vaihtaneet haettua tapahtumaa, kirjoittakaa tieto muutoksesta raportin lisätietoihin. Lisätietoihin tulee mainita myös sen yhteisötoiminnan asiantuntijan nimi, kenen kanssa muutoksesta on sovittu.

Minne toimitan raportin?

Jos olet hakenut vuoden 2024 alueellista toimintarahaa eAsioinnissa, tee myös raportointi eAsioinnissa. Jos olet hakenut toimintarahaa paperihakemuksella, raportoi lomakkeella Oulun kaupungin kirjaamoon sillä tapahtuman nimellä, jolla hakemus on tehty. Raportoi lähettämällä lomake sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@ouka.fi. Viestikenttään maininta: Yhteisötoiminnan raportit. Raportin voi myös toimittaa kirjeenä osoitteeseen: Oulun kaupungin kirjaamo, os: PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite: Kansankatu 55 A. Kirjoita kuoreen merkintä: Yhteisötoiminnan raportit.

Raportointilomakkeen löydät tästä linkistä: Alueellinen toimintaraha raportointi (ouka.fi)