Asuntomessut Oulussa 2025 - Messualueen rakentaminen aloitetaan puuston poistamisella

19.04.2023

Vaakunanrannan asuntomessualueen viher- ja katualueiden rakentaminen jatkuu puuston poistamisella. Rakentamisalueella kaadetaan puita kuluvalla viikolla Tuirassa Tervaporvarintien varrella sekä Hietasaaren puolella käynnissä olevalta rakennusalueelta. Kaadetut puut poistetaan alueelta huhtikuun aikana.

”Aluetta aletaan rakentamaan useasta paikasta yhtä aikaa mistä johtuen puusto poistetaan samalla kertaa koko rakentamisalueelta. Katujen varsilla ja muilla julkisilla alueilla säilytetään kaikki puut, jotka eivät vahingoitu ja voidaan jättää rakennettavalle alueelle”, kertoo messuhankkeen tekninen asiantuntija Pertti Wirkkala.

Puita kaadetaan nyt vain välttämättömiltä osin alueilta, jotka jäävät katujen tai tonttien rakentamisen alle. Töistä aiheutuu haittaa Tuirassa Tervaporvarintien sekä Hietasaarentien jalankulku- ja pyöräilyliikenteelle. Alueella on töiden ajan kiertotieopastus ja tarvittavilta osin liikenteenohjaus.

Alueen rakentaminen kestää useamman vuoden ja asuntomessualue valmistuu vuoden 2025 heinäkuussa alkaville messuille.

Hietasaaren alueella infrarakentaminen on aloitettu jo syksyllä 2022.

Puita kaadetaan Tuirassa Tervaporvarintien varrelta. Alueella on töiden ajan kiertotieopastus.

Puiden kaatamisen aluetta Tuirassa.

Pientalotonttien rakentajat Oulun asuntomessuille päätettiin 19.4. Katso millaisia messukoteja nähdään vuonna 2025: Uutinen 19.4.2023

Vaakunakylän kerrostalotonttien saajat valittiin helmikuun lopulla ja jatkosuunnittelu on käynnissä. Kerrostalokohteiden toteuttajat valmistelevat parhaillaan myyntiin tulevien asuntojen ennakkomarkkinointia. Lisätietoa