Destia ylläpitää katuvalaistusta Oulussa vuoden alusta alkaen

16.02.2023

Oulun kaupungin katuvalaistuksen käyttö- ja kunnossapitäjä vaihtui vuoden 2023 alussa. Kunnossapitourakan vuosille 2023–2024 voitti Destia Oy. Sopimus pitää sisällään myös kolmen vuoden option.

Vuoden alusta käynnistynyt kunnossapitourakka sisältää katuvalaistuksen huolto- ja ylläpitotöiden lisäksi myös vikapäivystyksen. Destia toteuttaa Oulun kaupungin alueella huoltokierrokset ja aluehuollot sekä tekee vaarattomaksi ja korjaa esimerkiksi liikennevahingoissa vioittuneet valaisinpylväät.

Valaistusvioista voi ilmoittaa verkkosivujen kautta

Destia on aloittanut vuoden 2023 ensimmäisen huoltokierroksen. Viallisista valaisimista, pylväistä tai muusta ulkovaloverkkoon liittyvästä asiasta voi raportoida sähköisen palautekanavan kautta ouka.fi/palaute.

Tee katuvalojen vikailmoitus

”Vahvalla kokemuksellamme ja monipuolisella sähköalan osaamisellamme aina jakelu- ja teollisuusverkoista valaistukseen toteutamme laadukasta katuvalaistusverkon kunnossapitoa laajalla kaupunkialueella. Parannamme näin kaupunkilaisten turvallisuutta ja elämänlaatua”, kertoo Destian työmaapäällikkö Tomi Kirves.

Destia vastaa Oulun alueella myös Pohjois-Pohjanmaan ELY-alueen tievalaistuksen kunnossapidosta.