Hae vähävaraisten ja työttömien jouluruokailun järjestäjäksi 15.11.2023 mennessä

09.10.2023

Oulun kaupunginhallitus on varannut budjetissaan vähävaraisten ja työttömien jouluruokailuja varten 10 000 euroa. Jouluruokailuihin varattua rahaa voivat hakea rekisteröityneet asukas- ja kyläyhdistykset sekä seurakunnat Oulun alueella.

Jouluruokailut voivat olla erilaisia eri alueilla, mutta niiden kohderyhmänä ovat vähävaraiset ja työttömät. Avustusta myönnetään tapahtumassa jaettavan lämpimän jouluruuan kustannuksiin, sekä kohderyhmälle suunnatun ruokajakelun tai -kassien ruokakustannuksiin.

Käytettävissä oleva raha pyritään jakamaan mahdollisimman tasapuolisesti eri alueiden kesken. Hakijoiden tulee ilmoittaa toiminnastaan alla-olevan linkin kautta 15.11.2023 mennessä.

Ilmoittautukaa jouluruokailun järjestäjäksi täyttämällä hakemus, jonka löydätte tästä linkistä.

Hakija laskuttaa avustuksen

Hakijoille ilmoitetaan viikolla 48 mahdollinen myönnetty avustussumma, sekä avustuksen laskutusosoite. Avustuksen laskutus on toimitettava vuoden 2023 loppuun mennessä. Jos laskutusta ei ole toimitettu määräaikaan mennessä, järjestäjä vastaa itse ruokailusta muodostuneista kustannuksista.

Avustuksen käytöstä, tapahtuman kulusta sekä osallistujamäärästä tulee raportoida vuoden 2023 loppuun mennessä. Avustuksen käytöstä raportoidaan viikolla 48 avustusta saaneille lähetettävän kyselyn kautta.Lisätiedot:

Osallisuus- ja vuorovaikutusasiantuntija Heikki Ojala

p. 044 703 1689, heikki.ojala(at)ouka.fi