Harrastus jokaiselle peruskoululaiselle - Harrastamisen aarrearkun ilmoittautuminen avautuu 22.8.

18.08.2022

Harrastamisen aarrearkku tarjoaa Oulun peruskoululaisille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän aikana. Ilmoittautuminen syksyn toimintaan avautuu 22. elokuuta.

Toiveena on, että jokainen lapsi ja nuori löytää itselleen mieluisan harrasteryhmän. Kerhot pohjautuvat lasten ja nuorten toiveisiin.

Koululaiset ja heidän huoltajansa voivat etsiä verkosta omalla koululla tarjolla olevat kerhot. Kerhoihin myös ilmoittaudutaan samalla sivustolla. Harrastukset käynnistyvät 5.9. alkaen.

Katso Harrastamisen aarrearkun harrastusryhmät ja ilmoittaudu mukaan 22.8. alkaen.

Neljä alueellista harrastuskoordinaattoria työskentelee oman alueensa kouluilla ja kehittää toimintaa. Heidän lisäkseen alueen yhteisöt, seurat ja muut toimijat ovat tiiviissä yhteistyössä ohjaajina ja toimijoina.

Harrastamisen aarrearkun tarjonta laajenee syksyn mittaan, sillä toimintaan saadaan neljän harrastuskoordinaattorin lisäksi kaksi harrasteohjaajaa: liikunnanohjaaja ja tanssinopettaja. He kaikki kiertävät kouluilla ohjaamassa sekä kertomassa harrastustoiminnasta ja innostamassa lapsia mukaan toimintaan.

”Tällä hetkellä ryhmiä on tarjolla yhteensä 153 eri puolilla kaupunkia, ja uusia ryhmiä tulee tarjolle syksyn mittaan. Harrastustarjontaa kannattaakin seurata säännöllisesti”,  projektipäällikkö Irene Räty kertoo.

Harrastamisen aarrearkun sivut: www.ouka.fi/harrastamisen-aarrearkku