Hartaanrannan ja Hartaansillan suunnittelu etenee – tiedotus- ja keskustelutilaisuus 25.10.

18.10.2022

Tuiran kaupunginosassa sijaitsevan Hartaanrannan sekä Tuirasta Hietasaareen kulkevan Hartaansillan katu- ja ympäristösuunnitelmat ovat nähtävillä 14. – 28.10.2022 välisen ajan.

Suunnitelmia esitellään tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa tiistaina 25.10. kello 17.30–19.30 Ympäristötalolla kahvila Leetassa (Solistinkatu 2). Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä Teamsin kautta: Linkki tilaisuuteen.

Hartaanrannan suunnitelman mukaan rakennetaan asemakaavan mukaiset uudet kadut, jalankulku- ja pyöräilyväylät, aukiot ja venetelarannat. Alueelle rakennetaan myös vesi- ja jätevesihuollon, hulevesien, sähkönjakelun, kaukolämmön sekä tietoliikenteen verkostot. Kaupunginvarikon alueelta poistetaan purettavat rakennukset. Lisätietoa hankkeen projektikortilta.

Hartaansiltaa koskee erillinen suunnitelma, joka sisältää siltaan liittyvän ympäristösuunnitelman. Sillan Hietasaaren ja Tuiran puoleisiin päätyihin rakennetaan porrastettuja oleskelutasanteita istutuksineen. Sillan valaistus toteutetaan erikoisvalaistuksena. Sillan alitse kulkee Hartaansaaren veneväylä. Lisätietoa hankkeen projektikortilta.

Ilmakuva Hartaanrannalta Hietasaareen päin.

Lisätietoa: 

Pertti Wirkkala
Tekninen asiantuntija,
p. 040 182 1272
etunimi.sukunimi@ouka.fi