Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustusten maksu käynnistyi ja raportointiohje täsmentyi – rahaa jäljellä ja haettavissa kohdeavustuksissa

04.10.2023

Hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustusten oikaisuvaatimusaika on päättynyt 26. syyskuuta ja avustusten maksut ovat käynnistyneet tällä viikolla 40. Monetra pyrkii maksamaan avustukset järjestöille mahdollisimman ripeällä tahdilla.

Raportoinnin ohje

Toimitathan raportoinnin hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustuksista heti sen jälkeen, kun tapahtuma/toiminta on toteutunut. Toimita raportti sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@ouka.fi (viestikenttään maininta ”Raportti hyvinvoinnin edistämisen avustuksen käytöstä") tai paperisena osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo Kansankatu 55. PL 71, 90015 Oulun kaupunki (kuoreen merkintä: ”Raportti hyvinvoinnin edistämisen avustuksen käytöstä”). Kirjaamon aukioloaika on ma-pe klo 8.30-15.30 ja puhelinnumero 08 558 40636.

Kerro raportissa vapaamuotoisesti, miten toiminta tai tapahtuma on toteutunut. Puutteellisesti täytetyt raportit voidaan palauttaa hakijalle täydennettäviksi. Vuoden 2023 haussa hyväksyttyjen avustusten raportit tulee toimittaa viimeistään toukokuun 2024 loppuun mennessä Oulun kaupungin kirjaamoon. Mikäli raporttia ei ole toimitettu ajallaan, joudumme perimään maksetun avustuksen takaisin.

Kohdeavustuksissa jäljellä määrärahaa

Hyvinvoinnin edistämisen kohdeavustuksia voi hakea milloin vain, koska avustus on jatkuvahakuinen. Rahaa kohdeavustuksiin on vuodelle 2023 käytettävissä yhteensä noin 60 000 euroa. Päätökset kohdeavustusten myöntämisestä tekee Oulun kaupungin hyvinvoinnin edistämisen johtaja Pirjo Nikula tai yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka.

Voit lukea hyvinvoinnin edistämisen kohdeavustuksen kriteerit täältä.