Ideoi asukasiltoja – hyvät ideat toteutetaan, paras voittaa kestokassillisen kahvipaketteja

06.09.2022

Oulun kaupungin asukasillat uudistuvat. Osallistu kilpailuun ideoimalla asukasiltojen aiheita! Parhaat ideat voittavat jopa kestokassillisen verran kahvia tai Oulu-aiheisia tuotepalkintoja kuukauden välein suoritettavassa kisaraadin arvioinnissa.

Puhututtavatko turvallisuuskysymykset tai ikäihmisten palvelut lähelläsi? Haluaisitko lisää tietoa jostakin ilmiöstä, joka Oulussa tapahtuu juuri nyt? Mistä asioista sinä haluaisit kuulla lisää tai keskustella asuinalueesi asukasilloissa?

Voit osallistua kilpailuun vastaamalla kolmeen kysymykseen:

  1. Mistä asiasta tai aiheesta haluaisit asukasillan pidettäväksi asuinalueellasi? Kuvaile mahdollisimman tarkkaan ideasi.
  2. Ketä tai millaisia asiantuntijoita (kaupungilta tai muulta taholta) toivoisit asukasillassa kuultavan tai haluaisit jututtaa?
  3. Osallistuisitko asukasiltaan mieluiten verkon välityksellä vai paikan päällä?

Lähetä vastauksesi sähköpostitse maiju.teeriaho@ouka.fi . Muistathan laittaa vastaukseesi mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja kaupunginosan, jossa asut. Kilpailu kestää 22.12.2022 saakka.

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa oululainen. Osallistua voi niin monella idealla kuin haluaa.

Mitä ovat asukasillat?

Asukasiltoihin voi kuka vaan tulla keskustelemaan ja vaikuttamaan omaa aluetta ja koko kaupunkia koskeviin ajankohtaisiin asioihin. Ajankohtaiset asiat voivat liittyä esimerkiksi asuinalueen välittävään toimintakulttuuriin, turvallisuuteen, viihtyisyyteen sekä yhteisiin tapahtumiin. Oulun kaupunki haluaa kehittää asukasiltoja vastaamaan paremmin kuntalaisten toiveita.