Ilmoittaudu taidemuseon talvilomaviikon työpajoihin

02.03.2022

Oulun taidemuseossa järjestetään talvilomalla kolme lasten työpajaa. Ennakkoilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Ti 8.3. / Kuvataiteilija Vilhon Lammen jalanjäljissä -työpajat

Taitelija Vilho Lampi on omakuvissaan mietteliäs, toisinaan ilmeeltään ilkikurinen ja joskus aivan hassuun asentoon vääntynyt. Kuka hän oikein oli ja minkälaisia teoksia hän maalasi? Entä miten erilaiset hatut, makeiset ja juna-ajelut liittyvät taiteilijaan? Työpajassa tutustutaan näyttelyyn Vilho Lampi - Väkevä lakeus ja tehdään omat teokset erilaisia tekniikoita ja tyylejä kokeillen. 

Työpaja sopii yli 4-vuotiaille ja alle kouluikäiset osallistuvat työpajaan yhdessä aikuisen kanssa.  Työpajamaksu 5 €/osallistuja. Liput ostetaan ennakkoon verkkokaupasta.  HUOM: aikuiset maksavat myös taidemuseon pääsymaksun taidemuseon infoon. Työpajassa on rajoitettu osallistujamäärä. Työpaja alkaa taidemuseon aulasta. Päivän aikana järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa.

Hinta: 5 €
Ilmoittaudu klo 10.30–12 pajaan.
Ilmoittaudu klo 13–14.30 pajaan.

To 10.3. / Kirsi Kaulanen – Kotona metsässä -työpajat

Kirsi Kaulasen Kotona metsässä -näyttelyssä kuljetaan erilaisista tiloista ja tunnelmista toiseen: metsässä, avaruudessa ja äärettömyydessä. Kuuntele ja katso tarkkaan, sillä osa teoksista soi ja värähtelee, valo leikkii teosten kanssa ja yhden taideteoksen sisään saat käpertyä. Työpajassa kuljetaan yhdessä näyttelyn läpi ja tehdään omat valolla ja varjolla leikkivät teokset.

Työpaja sopii yli 5-vuotiaille ja alle kouluikäiset osallistuvat työpajaan yhdessä aikuisen kanssa. Työpaja sopii hyvin aikuisen ja lapsen yhteiseksi tekemiseksi, sillä työpajassa tarvitaan sorminäppäryyttä ja saksilla leikkaamisen taitoja. Työpajamaksu 5 €/osallistuja. Liput ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. HUOM: aikuiset maksavat myös taidemuseon pääsymaksun taidemuseon infoon. Työpajassa on rajoitettu osallistujamäärä. Työpaja alkaa taidemuseon aulasta. Päivän aikana järjestetään kaksi samansisältöistä työpajaa.

Hinta: 5 €
Ilmoittaudu klo 10.30–12 pajaan
Ilmoittaudu klo 13–14.30 pajaan

Pe 11.3. / Valoa ja varjoja -nonstop-työpaja

Tule tutkimaan valon ja varjojen liikkeitä taidemuseon nonstop-työpajaan! Työpaja järjestetään taidemuseon työpajatila Repussa (2.krs). Varaudu odottamaan vuoroasi, sillä työpajatilaan otetaan kerrallaan rajoitettu määrä osallistujia. Työpajaan osallistuminen sisältyy taidemuseon pääsylipun hintaan. Alle kouluikäiset vierailevat työpajassa yhdessä aikuisen kanssa.

Hinta: työpaja sisältyy pääsylipun hintaan
Ei ennakkoilmoittatumista
klo 12–15