Ilmoittautuminen Oulu-opiston musiikin opetukseen on käynnissä

11.05.2023

Ilmoittautuminen musiikin opetukseen

Yksilöopetukseen, bändeihin ja lasten kitararyhmiin otetaan uusia oppilaita valintatilaisuuden perusteella. Kaikki valintatilaisuudet järjestetään Pohjankartanossa maanantaina 21. elokuuta alkavalla viikolla.

Ilmoittautuminen on avoinna Oulu-opiston verkkosivuilla keskiviikkoon 17. elokuuta klo 12.00 asti. Valitse Kurssit, Musiikin yksilöopetukseen haku, Musiikin yksilöopetuksen hakuryhmät ja sen jälkeen soitin tai ryhmä mihin haluat ilmoittautua. Valitse vain yksi hakuryhmä/soitin. Esimerkiksi hakuryhmä: 0010520 Lasten piano haku to 24.8. klo 18.00. Vastaa kysymykseen opiskelupaikkatoiveesta.

Valmistautuminen valintatilaisuutta varten

Jos olet soittanut soitintasi jo aikaisemmin valmistaudu soittamaan pieni vapaavalintainen kappale. Jos et ole aiemmin soittanut, voit halutessasi laulaa pienen laulun. Lisäksi opettaja arvioi rytmitajua ja sävelkorvaa opetustuokiolla. Valmistaudu myös kertomaan itsestäsi, soittimen valinnasta ja mahdollisista soitto- ja musiikinharrastuksistasi. Kaiken kaikkiaan valintatilanne pyritään luomaan mahdollisimman epämuodolliseksi ja tunnelmaltaan leppoisaksi.

Viulunsoiton opetukseen ei ole valintatilaisuutta, vaan oppilaat otetaan ilmoittautumisen kautta. 0010850 Ilmoittautuminen viulunsoiton opetukseen – uudet oppilaat

Näistä linkeistä löydät lisää tietoa musiikin opetuksesta:

Lasten ja nuorten kurssit

Kansalaisopisto opetus