Iloinen liikuntapäivä oululaisille 4.5.2024. Liikuntapisteitä kaikenikäisille oululaisille sekä soveltaville liikkujille. Ouluhallissa ja piha-alueella.

Iloinen liikuntapäivä oululaisille liikuttaa kaikenikäisiä Ouluhallissa ja pihamaalla 4.5.24

22.04.2024

Kaikki oululaiset kutsutaan liikkumaan iloiseen liikuntapäivän lauantaina 4.5.2024 klo 10–16 Ouluhalliin ja piha-alueelle. 

Perheen pienimmille on pomppulinnat sekä puuha-alue Ouluhallissa. Lapset liikkuvat alueella vanhempiensa valvonnassa. Ouluhallin pihalla voi käydä koko perheellä suunnistamassa. Nuorille on pihalla skeittialue.

Ouluhallissa on mahdollisuus kokeilla muun muassa minitennistä, koripalloa, judoa, karatea ja frisbeegolfia. Soveltaville liikkujille on myös omat pisteet: parakiekkoa, pyörätuolirata sekä curlingia. 

Raksilan uimahallin edustalla olevalla nurmialueella on aikuisille suunnattua ohjattua liikuntaa: tasapainoa parantavia silmäliikeharjoituksia klo 10.15 - 10.30, joogapilates klo 10.30 - 11.15, taiji klo 12.30 - 13.30 ja humppajumppa klo 14.00 - 14.45. Huonolla säällä ohjattu liikunta on Ouluhallin liikuntasalissa.

”Haluamme kutsua kaikki oululaiset osaksi liikuntapalveluiden 100-vuotisjuhlaa ja me juhlimme liikkuen. Toivomme, että Iloinen liikuntapäivä saa hymyn kaikenikäisten oululaisten huulille”, kertoo ohjauspalveluiden päällikkö Eeva Tallqvist Oulun liikuntapalveluista.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää tapahtuman yhteistyössä seurojen, yhdistysten ja lähikuntien kanssa. Samaan aikaan järjestetään Oulun jäähallissa Special Hockey -turnaus, joka kerää soveltavan liikunnan pelaajia ympäri Suomea. Turnausta katsomaan on vapaa pääsy.

 

Katso lisätietoa tapahtumakalenterista.