Ilta vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille ja vapaaehtoisista kiinnostuneille toimijoille

13.09.2022

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena, mutta kaipaat tukea toimintaan? Toimija: haluaisitko ottaa vapaaehtoisen, mutta toivoisit tukea esimerkiksi ohjaukseen tai tehtävien suunnitteluun? Tule kuulemaan lisää 20.9. klo 17.30-18.30 Teamsillä järjestettävään Oulun kaupungin asukasiltaan!

Oulun kaupungin yhteisötoiminta järjestää kaikille avoimen asukasillan, jossa Anu Levä ja Unna Soppela Caritas-Säätiöstä esittelevät Jelpaten – vapaaehtoisena tuetusti -hanketta. Hankkeen tavoitteena on etsiä vapaaehtoistoimintaan haluaville henkilöille sopivia tehtäviä, löytää vapaaehtoistoiminnan paikkoja sekä tukea vapaaehtoisia toiminnassa yksilöllisesti. Jelpaten tarjoaa vapaaehtoistoimintaa tarjoaville toimijoille tukea perehdyttämiseen sekä tehtävien räätälöintiin.

Esittelyssä on lisäksi Mielikuvitusverstas. Se on kaikille avoin paikka, jossa voi kohdata toisia ja tehdä samalla jotain luovaa, esimerkiksi virkata, neuloa, ommella, maalata, musisoida ja kirjoittaa. Mielikuvitusverstaalla voi kokeilla myös vapaaehtoisena toimimista tuetusti.

Illan aikana on myös mahdollista keskustella ja esittää kysymyksiä aiheesta.

Liity mukaan 20.9. klo 17.30-18.30 järjestettävään verkkoasukasiltaan tästä linkistä.