Järjestöjen, yhdistysten ja yritysten ilmoitukset Kesäfiilikseen 2.4. mennessä

15.01.2024

Tiedot kaupungin ja muiden toimijoiden kesällä 2024 järjestämistä lasten ja nuorten tapahtumista, leireistä, retkistä ja kursseista kootaan sähköiseen Kesäfiilis-hakukoneeseen. Lapset, nuoret ja huoltajat voivat hakea kesätoimintaa erilaisten hakuehtojen perusteella. Kesätoiminta kootaan myös yhteen tiedostoon Fiilis-sivulle.

Oulussa toimivat järjestöt, yhdistykset, toimintaryhmät ja yritykset voivat ilmoittaa lapsille ja nuorille järjestämästään kesätoiminnasta Kesäfiiliksessä.

Kaikki ilmoitustekstit on toimitettava viimeistään tiistaina 2.4.2024 sähköpostitse Tarja Rönkölle: tarja.ronkko@ouka.fi

Ilmoitustekstin tulee olla valmiiksi julkaistavassa muodossa ja siinä tulee olla seuraavat asiat: aika ja paikka, kohderyhmä (minkä ikäisille tarkoitettu), lyhyt kuvaus kurssin/leirin sisällöstä, ilmoittautumisohje ja lisätietojen antajat sekä mahdollisen verkkosivun osoite. Kesäfiilis-toimitus pidättää oikeuden tekstien muokkaamiseen.

Kesäfiilis-toimintaa tarjotaan oululaislapsille ja -nuorille jo 46. kerran. Kesäfiiliksen hakukone aukeaa Fiilis-sivulla maanantaina 15.4.2024. 


Lisätietoja:
nuorisotyön koordinaattori Tarja Rönkkö, tarja.ronkko@ouka.fi, p. 044 703 8233