Kaikkien Kesäfestari toteutuu jälleen Oulun Kuusisaaressa 7.6. – pääesiintyjänä Portion Boys

03.03.2023

Kesän iloisin ilmaistapahtuma Kaikkien Kesäfestari toteutetaan jälleen Oulun Kuusisaaressa 7. kesäkuuta. Päihteetön koko perheen festari tarjoilee musiikillista ohjelmaa ja erilaisia esittely-, toiminta- ja ruokapisteitä yhdenvertaisuuteen ja esteettömyyteen panostaen.

Pääesiintyjäksi on vahvistunut pop- ja dance-yhtye Portion Boys, joka sijoittui vastikään Uuden musiikin kilpailun finaalissa toiseksi. Yhtye teki vuonna 2021 lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen jättihitillään Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo ja haki paikkaa Suomen Euroviisuedustajaksi uusimmalla kappaleellaan Samaa taivasta katsotaan. Kokoonpanon kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yhteensä yli 160 miljoonaa kertaa.  

Kaikkien Kesäfestarilla esiintyvät myös Nuorten Ystävät ry:n Klubitalo Pönkän omaa ja cover-musiikkia esittävä Pönkän Pumppu sekä lastenmusiikkiin painottuva iloinen Liikkuva Laulureppu. Festaripäivän päättää vuonna 2021 perustettu oululainen neljän nuoren kokoonpano The Southgates, jonka lempeitä kitarapop-sointuja on saatu kuulla jo useilla festivaaleilla ja keikkapaikolla.

Tapahtuman alkujuurilta vuodesta 2005 saakka mukana olleet Oulun Kärppien edustusjoukkueen pelaajat ja toimitsijat tuovat tapahtumaan jälleen toivotun osallistumisensa tervehtimällä festarivieraita ja jakamalla nimikirjoituksia.

”Tapahtumaa on valmisteltu jo syksystä lähtien ja odotamme kesää innolla! Olemme iloisia, kun olemme saaneet mukaan uusia yhteistyökumppaneita ja muutenkin festari tulee tutummaksi vuosi vuodelta. Luvassa on jälleen kerran hyvän mielen tapahtuma ja toivomme paikalle yleisöä runsain joukoin”, kertoo kulttuurisen nuorisotyön koordinaattori Tarja Rönkkö Oulun nuorisopalveluilta.

Festivaalin pääjärjestäjiä ovat Oulun kaupungin nuorisopalvelut, Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry, Nuorten Ystävät ry, Caritas-Säätiö sekä Ammattiopisto Luovi. Vuonna 2019 Kaikkien Kesäfestari nimettiin vuoden vammaisystävällisimmäksi tapahtumaksi.

Tapahtuman aikataulu:

15.30 Tapahtuma-alue aukeaa

16.10 Pönkän Pumppu

17.00 Liikkuva Laulureppu

18.00 Kärppien edustusjoukkueen pelaajien tervehdys

18.30 Portion Boys

19.45 The Southgates

20.30 Tapahtuma päättyy

Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta www.ouka.fi/oulu/nuoret/kaikkien-kesafestari.