Kaksi henkilöä etenee soveltuvuusarviointeihin kaupungininsinöörin haussa

Kaksi hakijaa etenee soveltuvuusarviointeihin Oulun kaupungin kaupungininsinöörin hakuprosessissa. Soveltuvuusarviointeihin ovat saaneet kutsun suunnittelupäällikkö Sami Hietakangas Oulun kaupungilta sekä yhdyskuntajohtaja Eelis Rankka Iin kunnasta. Kaupungininsinöörin vakituinen virka oli haettavana 1.–22.3.2024. Tehtävään haki 28 henkilöä.
16.04.2024

Kaksi hakijaa etenee soveltuvuusarviointeihin Oulun kaupungin kaupungininsinöörin hakuprosessissa. Soveltuvuusarviointeihin ovat saaneet kutsun suunnittelupäällikkö, tekniikan alan DI Sami Hietakangas Oulun kaupungilta sekä yhdyskuntajohtaja, tekniikan alan insinööri AMK Eelis Rankka Iin kunnasta.

Kaupungininsinöörin vastuulla on yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden kadut ja liikenne -yksikön henkilöstön, talouden, hallinnon ja toiminnan johtaminen sekä asiantuntijana osallistuminen kaupunkisuunnitteluun. Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut kuuluu kaupunkiympäristöpalveluiden toimialaan.

Kadut ja liikenne -yksikkö vastaa Oulun kaupungin liikennejärjestelmän ja liikenteen suunnittelusta, liikenteen hallinnasta ja liikenneturvallisuudesta sekä liikenneväylien ja niiden erilaisten rakenteiden ohjelmoinnista, suunnittelusta ja rakennuttamisesta kaupunkistrategian, omistajapoliittisen ohjelman ja toteuttamisohjelmien mukaisesti.  

Kadut ja liikenne -yksikkö vastaa myös Oulun seudun joukkoliikenteen järjestämisestä, seudullisen jätehuoltoviranomaisen tehtävistä sekä yleisen alueen luvista ja pysäköinninvalvonnasta.

Kelpoisuusehtona kaupungininsinöörin virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään kokemusta esihenkilötehtävistä, vahvaa suunnittelu- tai rakennuttamiskokemusta, hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta. 

Kaupungininsinöörin vakituinen virka oli haettavana 1.–22.3.2024. Tehtävään haki 28 henkilöä.