Kansalaisjuhla tekee paluun Oulun kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaohjelmistoon – seuraa juhlaa suorana verkossa tai hanki ennakkolippu

25.11.2021

Oululaisten yhteistä itsenäisyyspäivän kansalaisjuhlaa vietetään 6.12.2021. Perinteinen kansalaisjuhla järjestetään Oulun Musiikkikeskuksessa, johon paikan päälle otetaan rajattu määrä yleisöä. Oulun kaupunki lähettää Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhlan ensimmäistä kertaa myös suorana verkkoon.

Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla, sekä suora lähetys alkaa klo 13. Juhlan musiikillisesta ohjelmasta vastaa kapellimestari Jaakko Kuusisto ja Oulu Sinfonia, sekä Madetojan musiikkilukion tyttökuoro. Juhlapuheen pitää Saija Hyvönen, Oulun kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja. Juhla kestää noin tunnin. Oulun Musiikkikeskuksessa ei ole perinteiseen tapaan yleisökahvitusta.

Oulun Musiikkikeskuksen tapahtumaan pääsee vain ennakkoon lunastetulla ilmaislipulla. Ticketmasterin lippukiintiössä on jaossa 400 lippua. Ennakkolippu tulee lunastaa itselleen ja omalle seurueelle 6.12.2021 mennessä. Lippuja voi lunastaa 4 kpl/ henkilö. Lippuja voi varata ainoastaan Ticketmasterin nettijärjestelmän kautta. Oulu Sinfonian kausikortit tai Kaiku-kortit eivät kelpaa lippuina. Ovella tulee esittää lippu joko puhelimesta tai tulostettuna. Tapahtumassa on käytössä koronapassi ja myös henkilöllisyystodistus vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Ovet Oulun Musiikkikeskukseen aukeavat klo 12. 

Juhla näytetään myös suorana lähetyksenä Oulun kaupungin ja Mun Oulun verkossa.

Linkki suoraan lähetykseen, liput sekä muu itsenäisyyspäivän ohjelma löytyy osoitteesta: www.ouka.fi/itsenaisyyspaiva

Tapahtuman järjestäjä seuraa viranomaisohjeita ja paikallisia rajoituksia.