Kaupunki on mukana Rakentaja 2022 –messuilla 22. - 24.4.

20.04.2022

Oulun kaupunki osallistuu tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin Ouluhallissa järjestettäville Rakentaja 2022 -messuille. Mukana ovat yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, rakennusvalvonta sekä Oulun Vesi. Kaupungin yhteisen osaston numero on 59.

Rakentaja 2022 Oulu -messuilla on tarjolla rakentamiseen, remontoimiseen ja asumiseen liittyviä ratkaisuja. Tärppinä messujen ohjelmalavalta mainittakoon pienrakentajan polku lauantaina klo 11.30. Kaupungin rakennusvalvonnasta lupapäällikkö Esa Kankaala ja korjausrakentamisen asiantuntija Olli Teriö kertovat pientalorakentajan ja -korjaajan lupapolusta.  He kertovat asioista, jotka auttavat omakotitalon rakentajia suunnittelemaan monivaiheisen taloprojektin käynnistymisen ja rakentamisen muun muassa miten haetaan rakennuslupaa, millaista tietoa, suunnitelmia ja vastuuhenkilöitä projektiin tarvitaan.

Kaupungin asiantuntijat esittelevät osastolla nro 59 kaupungin tonttitarjontaa ja kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia asioita, rakennusvalvonnan ohjaus- ja lupapalveluja sekä Oulun Veden vesihuoltopalveluita. Tule tutustumaan ja kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Osastollamme pääset tutustumaan muun muassa suunnitteilla olevan Oulun asuntomessualueen, Hartaanselänranta 2025 tonttitarjontaan, Hartaanselältä 22.4. myyntiin tuleviin historiallisiin rakennuksiin ja Hietasaaren siirtolapuutarhan palstahakuun.

Osastollamme on jaossa erä pyörätiekarttoja ja uusia luontokohdekarttoja. Tule hakemaan omasi.

Tervetuloa tapamaan kaupungin asiantuntijoita osastolle 59!

Messut ovat avoinna
pe 22.4. klo 12 - 18
la 23.4. klo 10 -17
su 24.4. klo 10 - 16

Lisätietoa messutapahtuman verkkosivuilta: www.pohjois-suomenmessut.fi/tapahtuma/rakentaja-2022-oulu