Kiinnostaako monipuolinen työpaikka Oulun Asuntomessujen 2025 rakentamisen ohjaamisen tehtävissä?

15.02.2022

Hartaanselänrannalle Oulun Asuntomessuille 2025 rakennetaan tulevina vuosina kestävän kehityksen mukaista ja korkealaatuista kaupunkiympäristöä ja -asumista. Oulun kaupungin rakennusvalvonnalla on avoinna kaksi ainutlaatuista tehtävää messujen rakennushankkeiden ennakko-ohjauksen ja lupavalmisteluiden parissa vuosina 2022–2025: 

Tarkastusarkkitehdin työhön kuuluu ohjata alueen koerakentamis- ja kehityshankkeiden rakennussuunnittelua sekä vastata messuhankkeiden ennakko-ohjauksesta ja lupavalmistelusta yhteistyössä tarkastusinsinöörin, asuntomessujen projektitiimin ja Suomen Asuntomessut -organisaation kanssa.

Ilmastoneuvojalle (50 %) puolestaan kuuluu kestävän tulevaisuuden rakentamisen laatua edistävät valvonta-, ohjaus- ja asiantuntijatehtävät. Lupakäsittelyn ohella työtehtäviin sisältyy energia-, ympäristö-, sisäilmastoteknisiä asioita ja sekä hiilijalan- ja kädenjäljen laskentaa yhteistyössä alueen tutkimushankkeiden ja yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden yksiköiden kanssa.

Tehtävien hakuaika päättyy 28.2.2022, kello 15. Lue tarkemmin työtehtävistä ja hakuvaatimuksista kuntarekry.fi – sivustolta:

Tarkastusarkkitehdin hakukuulutus

Ilmastoneuvojan (50 %) hakukuulutus

Havainnekuva Vaakunakylän ranta-alueelta: rantalaituri, kelluva asunto ja Vaakunakylän kerrostaloja.