Kokeile uutta ouka.fi-sivustoa ja anna palautetta 3.9. mennessä

24.08.2023

Ouka.fi-verkkosivut uudistetaan vuoden 2023 loppuun mennessä. Uusista sivuista on julkaistu torstaina 24.8. klo 12 käyttäjien arvioitavaksi suppea kehitysversio eli beta. 

Uuden sivuston suppea kehitysversio löytyy osoitteesta https://beta.ouka.fi. Sivuston jokaisella sivulla on alalaidassa palautepainikkeet, joiden kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä sivusta. Toivomme erityisesti palautetta sivujen käytettävyydestä ja sisällön ymmärrettävyydestä.

Kokeilusivusto on sisällöltään vielä hyvin suppea kehitysversio, jossa ei ole mukana kaikkia sivuille tulevia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia ja pääosa sisällöistä puuttuu kokonaan. Sivustolla olevat linkit vievät käyttäjän useissa paikoissa nykyiselle ouka.fi-sivustolle.

Ajantasainen palvelutieto löytyy nykyisiltä sivuilta osoitteesta www.ouka.fi.

Beta-versioon on tehty vain muutamia suomenkielisiä koesisältöjä muun muassa kirjaston palveluista, ylimmästä päätöksenteosta sekä Oulun Veden palveluista. Voit käydä katsomassa esimerkiksi oman lähikirjastosi sivun ja antaa siitä palautteen sivun alalaidassa olevien painikkeiden avulla.

Betan sisältöä täydennetään ja kehitetään aina sivujen varsinaiseen julkaisuun asti. Beta-versio on julkisena esillä palautteenantoa varten sunnuntaihin 3. syyskuuta 2023 saakka. Toivomme sivujen käyttäjiltä mahdollisimman paljon palautetta kehittämistyön tueksi.

Oulun kaupungin uudet verkkosivut julkaistaan marraskuussa 2023.

Lisätietoja

verkkoviestintäpäällikkö Martti Holma,
Oulun kaupunki
martti.holma@ouka.fi