Koronapassin käyttö loppuu Museo- ja tiedekeskus Luupin tiloissa

31.01.2022

Koronapassin käyttö päättyy Museo- ja tiedekeskus Luupin tiloissa. Koronapassia ei enää kysytä asiakkailta tiistaista 1.2.2022 alkaen. Linjaukset perustuvat Pohjois-Suomen aluehallintoviraston 28.1.2022 tekemiin päätöksiin.

Museo- ja tiedekeskus korostaa, että näyttelyihin tullaan edelleenkin vain täysin terveenä. Yleisissä tiloissa muistathan käyttää kasvomaskia suosituksen mukaisesti. Hygieniasyistä suosittelemme maksamaan kortilla käteisen sijasta. Muistathan myös hyvän käsihygienian sekä kanssaihmisten huomioimisen riittävillä turvaväleillä. Pyydämme myös välttämään tarpeetonta oleskelua kaikissa Museo- ja tiedekeskus Luupin tiloissa koronaviruksen tartuntariskin minimoimiseksi.

Tapahtumanjärjestäjät Luupin tiloissa vastaavat itse terveysturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuistaan, kuten koronapassin käyttämisestä. Aluehallintoviraston päätös tapahtumien ja tilojen terveysturvallisuustoimista on voimassa tällä hetkellä 28.2.2022 asti.

Terveysturvallisuuteen liittyvät ratkaisut tehdään voimassa olevan epidemiatilanteen mukaan. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja uusia linjauksia tehdään tarpeen vaatiessa.