Onni-palveluliikenne on vuoden 2022 vammaisystävällinen toimija, Vesi-Jatulille kunniamaininta

20.04.2023

Oulun vammaisneuvosto on valinnut vuoden 2022 vammaisystävälliseksi toimijaksi Oulun Onni-palveluliikenteen. Lisäksi vammaisneuvosto myönsi Vesi-Jatulille kunniamaininnan vammaisystävällisestä toiminnasta. 

Perusteluina Onni-palveluliikenteen palkitsemiselle on sen soveltuvuus monenlaisille liikkujille ja huomioon ottavat sekä ystävälliset kuljettajat. Palvelu on myös laajentumassa, mikä on neuvoston mielestä erinomaista.

Vesi-Jatuli halutaan huomioida sen monipuolisten suihku- ja saunatilojen vuoksi. Muissa uimahalleissa on vaikea löytää kompromissia, mikäli aikuisella kuntoutujalla on eri sukupuolta edustava avustaja. Vesi-Jatulista on mahdollista varata oma, yksityinen tila ja näin se soveltuu useammalle käyttäjälle ryhmälle. Yksityisyyttä vahvistavia tiloja tarvitaan tulevaisuudessa lisää.

Lisätiedot

Vammaisneuvoston puheenjohtaja Anni Mannelin, p. 045 2116791, anni.mannelin@gmail.com

Hilkka Nivukoski, Tarja Mikkola, Joni Meriläinen, Pasi Laukka

Vammaisneuvoston jäsen Hilkka Nivukoski, matkapalvelukeskuksen palveluliikenteen esihenkilö Tarja Mikkola, joukkoliikennejaoston puheenjohtaja Joni Meriläinen sekä vammaisneuvoston esittelijä Pasi Laukka.

Vesi-Jatulin palkittavat.

Vammaisneuvoston varapuheenjohtaja Lasse Jalonen ojensi kunniakirjan uimaopettajien esimiehelle Erkko Korpelalle, uimaopettaja Petra Helinille sekä palveluasiantuntija Liisa Lehtolalle. Kuvassa myös vammaisneuvoston esittelijä Pasi Laukka.