Onni-palveluliikenteeseen neljä uutta linjaa ja liikennöintiaika pitenee 1.9.2023 alkaen

31.08.2023

Oulun kaupungin palveluliikenteen linjojen määrä kasvaa neljällä ja liikennöintiaika pitenee arki-iltoina ja ulottuu myös lauantaille. Kaikkien linjojen kyydit tilataan nyt samasta puhelinnumerosta. Myös Onni-autojen ulkoasu uusiutuu.

1.9.2023 alkaen Oulun kaupungissa toimivan Onni-palveluliikenteen linjoja on yhteensä 14. Linjat 1–13 liikennöivät maanantaista perjantaihin noin kello 8–16. Linja 14L palvelee lauantaisin. Katso linjakohtaiset liikennöintiajat.

Uudet Onni-linjat 11, 12, 13 ja 14L

Linjat 11, 12 ja 13 liikennöivät maanantaista perjantaihin. Linja 11 ajaa reittiä Kaakkuri-Maikkula--OYS-Värttö-Keskusta-Limingantulli. Linja 12 ajaa reittiä Herukka-Ritaharju- Linnanmaa-Puolivälinkangas-Tuira-Keskusta-OYS. Linja 13 ajaa reittiä Toppilansaari-Tuira-Keskusta-OYS-Limingantulli-Kaukovainio.

Lauantaisin Onni-palveluliikenteessä on yksi linja. Linja 14L ajaa reittiä Tuira-Keskusta- Limingantulli-Caritas-Raksila-Kaukovainio kello 9–16.

Kaikkien linjojen kyydit tilataan numerosta 08 5584 4015

Syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen kaikkien palveluliikenteen linjojen kyydit tilataan keskitetysti samasta puhelinnumerosta 08 5584 4015. Onnin asiakaspalvelu on avoinna ma-pe kello 7–17 ja la kello 8–16 (kesällä 1.6.–31.8. ma-pe kello 7–16). Onnin asiakaspalvelusta tilataan myös aikaisemmin suoraan kuljettajalta tilatut Kiimingin ja Ylikiimingin linjojen kyydit.

Onni-autojen uusi ilme

Onni-palveluliikenne toimii Oulun kaupungissa. Autoihin teipataan Oulun kaupungin uuden brändin mukainen ulkoasu.

Lisätietoja

www.ouka.fi/onni

Oulun kaupungin verkkosivut uusitaan, ja sen yhteydessä päivitämme myös Onni-palveluliikenteen sivuja.

Syyskuun aikana Onni-palveluliikenteen painettuja esitteitä tulee jaettavaksi Aino-neuvontaan, Onni-palveluliikenteen autoihin ja Oulu10-palvelupisteisiin. Voit myös tulostaa esitteen Onnin verkkosivuilta. Tarvittaessa Oulu10-palvelupiste tulostaa esitteen maksutta. Kirjastossa tulosteista menee kirjaston palveluhinnaston mukainen maksu.

Mikä on Onni-palveluliikenne

Onni-palveluliikenne toimii Oulun kaupungissa. Onni on edullinen kyytipalvelu ikääntyneille ja huonosti liikkuville henkilöille, joilla ei ole edellytyksiä kulkea joukkoliikenteellä. Palveluliikenteen autoissa on erikorkuisia istuimia sekä tilaa rollaattoreille ja pyörätuoleille. Onni-palveluliikenne on taksin ja joukkoliikenteen välimuoto. Autoihin otetaan useita samaan aikaan samaan suuntaan matkustavia henkilöitä, minkä vuoksi reitti ja liikennöintiaika vaihtelee. Linjat ovat liikenteessä tilauksesta ja käytössä on samat lipputuotteet kuin joukkoliikenteessä. Linjat ajavat keskustaan ja keskeisiin asiointipaikkoihin esim. terveysasemille ja kauppapaikkoihin. Onni-autot pysähtyvät reiteillä merkittyihin pysähtymispaikkoihin, mutta ne myös hakevat asiakkaan sovitusta paikasta ja vievät määränpäähän. Lähtöpaikan ja määränpään tulee sijaita Onnin reittialueella.