Opintoseteliavustusta senioreille, eläkeläisille, työttömille ja maahanmuuttajille sekä saamenkieliseen ja viittomakieliseen opetukseen osallistuville

08.08.2022

Oulu-opisto on saanut Opetushallitukselta opintoseteliavustusta senioreille ja eläkeläisille, työttömille ja maahanmuuttajille sekä saamenkieliseen ja viittomakieliseen opetukseen osallistuville.

Työttömille myönnetään 25 € alennus kahdelle ryhmäopetuksen kurssille (alennukseen oikeutetut koodit 02 ja 07). Ilmoittautumisen voi tehdä netissä normaalisti, mutta alennuksen saadakseen tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen kurssimaksun maksamista.

Maahanmuuttajat (joilla on kotikuntalaissa 201/1994 tarkoitettu kotikunta Suomessa, ei koske turvapaikan hakijoita) saavat yhden 40 € alennuksen ryhmäopetuksen kurssimaksusta. Ilmoittautumisen voi tehdä netissä normaalisti, mutta alennuksen saadakseen tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ennen kurssimaksun maksamista.

Senioreille ja eläkeläisille myönnetään 25 € alennus yhdelle ryhmäopetuksen kurssille. Kursseilla, joihin seniorit ja eläkeläiset voivat saada 25 € alennuksen, on siitä maininta ja he voivat valita ilmoittautuessaan alennetun hinnan kurssimaksua maksaessaan.

Katso tästä kurssit, joihin seniorit ja eläkeläiset saavat opintoseteliavustusta

Saamenkieliseen ja viittomakieliseen opetukseen osallistuvat saavat 25 € alennuksen, joka on jo huomioitu kurssimaksussa.