Optimumin koulutukset käynnistyvät

09.11.2023

Pohjois-Suomessa toimivan Optimum-hankkeen ytimessä ovat ura- ja työnhakutaidot, rekrytointiosaaminen, pohjoinen työmarkkinatuntemus sekä monipuolinen työelämäosaaminen digitaidoista urahyvinvointiin. Optimumin sivusto optimumweb.fi on nyt avattu ja ensimmäiset tapahtumat tulossa jo marraskuussa – ilmoittautumiset ovat nyt käynnissä.

Optimumin palvelut käynnistetään asteittain. Ensimmäisenä vuorossa ovat tekoälyyn liittyvät koulutukset ja webinaarit, sujuvaa työllistymistä edistävät valmennukset aktiivisesta työnhakuotteesta LinkedInin optimointiin ja työnhakudokumenttien kohdentamiseen.

Optimum tarjoaa asiantuntijavetoisia tilaisuuksia myös työhaastattelupöydän toiselle puolelle – työnantajille mukana on rekrytointiosaamista tukevia koulutuksia sekä hyviä käytänteitä parhaiden osaajien löytämiseksi ja työnantajabrändin vahvistamiseksi. Optimumia toteuttaa Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry.

Alkuvuodesta 2024 Optimum laajentaa kattausta mm. ajankohtaisilla ja säännöllisillä työmarkkinakatsauksilla, virtuaalisilla yritysvierailuilla, Optipedia-portaalilla sekä monipuolisilla digitaitokokonaisuuksilla.

Optimumin loppuvuoden ohjelma löytyy uudelta sivustolta https://www.optimumweb.fi/