Osallistu järjestöiltaan ja kerro ajatuksesi Järjestömarkkinoiden suunnitteluun – pääset vaikuttamaan Oulun kaupungin järjestöyhteistyöhön

21.03.2024

Sinä joka toimit järjestössä, yhdistyksessä tai seurassa Oulussa! Onko sinulla toive edistää oululaisten järjestöjen yhteistyötä? Kiinnostavatko järjestöjen toiminnassa vaikuttavat yhteiskunnalliset ilmiöt kaupungissa? Haluaisitko oppia muiden järjestöjen hyvistä käytänteistä ja kenties jakaa omasi?

Oulun kaupungin yhteisötoiminta tuottaa keväällä 2025 Järjestömarkkinat, joiden suunnitteluun sinä voit vaikuttaa. Tule suunnittelemaan tapahtumaa järjestöiltaan 9.4.2024 klo 17.30–19.30 Aleksinkulman juhlasaliin (Aleksanterinkatu 9). Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Oulun kaupungin ja järjestöjen yhteinen tapahtuma

Helmikuussa 2025 pidettävät kaksipäiväiset Järjestömarkkinat tuottaa Oulun kaupungin yhteisötoiminta ja hyvinvointitiimi. Tapahtuman tarkoituksena on luoda mahdollisuus oululaisten järjestöjen verkostoitumiselle, jakaa järjestöille ajantasaista tietoa ja antaa järjestöille mahdollisuus esitellä toimintaansa oululaisille. Jokaisen oululaisen järjestön, yhdistyksen ja seuran ajatukset ja mielipiteet ovat ensiarvoisen tärkeitä tapahtuman onnistumisessa. Tule siis mukaan suunnittelemaan tapahtumaa järjestöiltaan!

Toiveet ja näkemykset vaikuttavat suunnitteluun

Ilmoittautumisen yhteydessä on kysely, johon vastaamalla kartoitamme tulevan tapahtuman pääteemoja. Keräämme järjestöillassa oululaisilta järjestöiltä ajatuksia ja toiveita, joista kokoamme tulevan tapahtuman ohjelman. Järjestöillan tarkoituksena on jatkojalostaa suosituimpia pääteemoja.

Pääset ilmoittautumaan ja vastaamaan kyselyyn tämän linkin kautta: https://forms.office.com/e/zkPDNeRUs8

Ilmoittautuminen päättyy 2.4 2024 klo 12.00