Oulu-opiston ilmoittautumiset käynnissä

Oulu-opiston syksyn kursseille ilmoittautuminen käynnistyy tällä viikolla

03.06.2024

Oulu-opiston lukuvuoden 2024–25 opintoihin ilmoittautuminen alkaa seuraavasti: 

Ma 3.6. Kuvataide ja teatteri 
Ti 4.6. Kielet 
Ke 5.6. Tanssi, liikunta, terveys ja hyvinvointi 
To 6.6. Kädentaidot, musiikki ja muut aineet

Ilmoittautumiset avautuvat kunkin ilmoittautumispäivän aamuna klo 9.00 Oulu-opiston verkkokaupassa osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/

Huom! Verkkokaupassa on tällä hetkellä ajoittaisia ongelmia maksujärjestelmän kanssa. Ilmoittautumisesi on kuitenkin vastaanotettu, vaikka et pääsisi maksamaan kurssimaksua. Kurssimaksua ei ole pakko maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, ja voit yrittää maksaa kurssimaksun myöhemmin. Lähetämme ennen kurssien alkamista uuden maksulinkin niille, jotka eivät ole vielä kurssimaksua maksaneet. 

Oulu-opiston asiakaspalvelu auttaa kurssi-ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä 27.5.–19.6. ma-to klo 9-15 sekä kesälomien jälkeen 5.8. alkaen. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numeroista 050 316 6729 ja 050 410 4010 tai käymällä Pohjankartanossa, Leevi Madetojan katu 1. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu.ouluopisto@ouka.fi.

Digitukea kurssien selailuun ja ilmoittautumiseen saat myös Oulu10-asiakaspalvelupisteistä.

Oulu-opiston opettajat antavat tarvittaessa opintoneuvontaa viikoilla 22 ja 23 sekä elokuussa viikolta 32 alkaen. 

Paperista opinto-opasta ei tänä vuonna julkaista, joten kursseihin kannattaa tutustua verkossa. Verkkokaupasta näet aina ajantasaiset kurssitiedot sekä löydät helposti myös sinua kiinnostavat lyhytkurssit ja tapahtumat.