Oulu at Your Service -tapahtumasta 30.11. tietoa Oulun palveluista

25.11.2021

Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victorin, Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun yhdessä vuosittain toteuttama Oulu at Your Service -tapahtuma järjestetään tiistaina 30.11. klo 12-17 Oulun yliopiston Saalastinsalissa. Tilaisuuden teemana on talven ihmemaa. Tapahtumassa annetaan tietoa kaupungin palveluista sekä käytännön vinkkejä elämästä Oulussa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille, mutta erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, tutkijoille, henkilökunnalle ja heidän perheilleen. Lisäksi kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan.

Tapahtuma toteutetaan koronaturvallisesti, ja ovella tarkistetaan kaikilta osallistujilta koronapassi.

Oulu at Your Service -tapahtumassa saat tietoa niin englanniksi kuin suomeksi. Tietoa saat muun muassa seuraavista asioista: Mitä tehdä vapaa-ajalla, missä voit opiskella suomen kieltä, mistä voit ostaa lippuja, mihin mennä, jos kaipaat tietoa työllistymisestä tai etsit työtä ja mitä yrittäjyys tarkoittaa.

Palvelutarjontaa esitellään niin lavalla kuin ständeillä, jotka ovat avoinna klo 12-17. Lavalla on englanninkielistä ohjelmaa klo 13-16.

Katso Oulu at Your Service -tapahtuman ohjelma