Re:formin Mediart-purkutaidenäyttely Myllyojan terveysasemalla 16.–31.3.2024

Vieraile Myllyojan terveysasemalla viimeisen kerran ennen rakennuksen purkua ja astu kokeelliseen kulttuurihyvinvoinnin vastaanottoon. Re:formi – Mediart -palvelukokonaisuus kuljettaa potilaansa aistielämyksiä hoivaavalle tutkimusmatkalle eri taidemuotojen läpi.
14.03.2024

Purettavaksi tuomitun rakennuksen käytävillä ja vastaanottohuoneissa taiteilijoiden teokset antavat kävijälle vaihtoehtoisen palvelukokonaisuuden mielenterveyteen. Vanha neuvola ja terveysasema aukeaa kahden viikon ajaksi kulttuurihyvinvoinnin koelaboratoriona.

Re:formin konseptin takana on tarjota kaikille poikkeuksellinen elämys, missä vallitsevaa muuttuvaa ympäristöä ja sen arvoa voidaan tarkastella uusista näkökulmista taiteen välityksellä. Taidenäyttelyn keinoin saamme mahdollisuuden jättää hyvästit rakennuksille sekä yhteiselle elinympäristölle sellaisena kuin ne olemme, tai pikemminkin emme ole, tottuneet näkemään!

Myllyojan terveysasema (Karvarinaukio 16)
16.–31.3.2024
Ma–pe klo 16–20
La–su klo 12–16
Vapaa pääsy

Avajaiset 16.3. klo 12–17

Purkutuomion saaneessa kiinteistössä vierailu tapahtuu omalla vastuulla. Kiinteistön omistaja eikä tapahtuman järjestäjä vastaa tapahtuman aikana tai sen jälkeen ilmenneistä mahdollisista terveydellisistä tai aineellisista vahingoista. Kuvaus ja kuvien julkaisu sallitaan, kun tekijä ja näyttely mainitaan kuvatekstissä. Teoksiin koskeminen kielletty. Näyttelyssä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.

Mediart on Re:formin toinen tuotanto Pikisaaren Our Blueprints -purkutaidegallerian jälkeen. Re:formi – Mediart: Cultivating Culture on toteutettu Valveen kaupunginosakulttuurin mahdollistamana.