Satutaideteoksen julkistamistilaisuus Haukiputaan neuvolassa 11.10.

04.10.2022

Satutaiteilija Petronella Grahnin seinämaalaus Satumetsän Salainen -teoksen julkistamistilaisuus on Haukiputaan hyvinvointikeskuksen neuvolassa tiistaina 11.10.2022 klo 9-12. (Simppulantie 15, ovesta A3, Haukipudas)

Satutaiteilija Grahn tekee usein hyväntekeväisyystyönä seinämaalauksia erilaisiin julkisiin tiloihin. Petronella Grahn on tunnettu Tuulikki Koskelan kanssa yhdessä kirjoittamien Pomenian satumaailmaan sijoittuvista kirjoista, joiden hahmoja löytyy nyt myös Haukiputaan neuvolan seiniltä. Grahn maalasi teoksen viime keväänä hyväntekeväisyystyönä ja kaupunki maksoi ainoastaan maaleihin, majoitukseen ja välineisiin liittyvät kustannukset.

Avajaistilaisuudessa on mukana Haukiputaan suuralueen toimijoita lapsiperhepalveluista, hammashuollosta, seurakunnasta ja kirjastosta. Kirjasto pitää lapsille satutuokion, perhetyöntekijät järjestävät toimintaa ja pienmuotoista tarjoilua.

Teos julkistetaan klo 9.30. Tilaisuudessa on läsnä Pomenian haamukirjailija Tuulikki Koskela ja Haukiputaan hyvinvointikeskuksen palvelupäällikkö Nina Kinnunen.

Lue lisää viime kevään Mun Oulun jutusta