Syksy alkaa kirjastoissa

24.08.2023

Kirjaston syysaukioloajat tulevat voimaan maanantaina 28.8.2023. Asiakaspalveluajat pitenevät kesään verrattuna, ja Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon kirjastot ovat taas auki myös lauantaisin. Voi tarkistaa oman kirjastosi aukioloajat OUTI-verkkokirjastosta, kirjaston verkkosivuilta tai paikan päältä kirjastosta.

Kirjaston keskitetty asiakaspalvelu palvelee 24.9.2023 saakka maanantaista perjantaihin klo 8–15 ja 25.9.2023 alkaen maanantaista torstaihin klo 9–18 ja perjantaisin klo 9–15.

Syksyn aikana kirjailijavieraiksi saapuvat ainakin Tiina Sarja ja Henna Ryynänen sekä Satu Saarinen. Lisäksi Oulu-opiston kanssa yhteistyössä järjestettävän luonto- ja retkeilyaiheisen luentosarjan vieraina ovat Jenni Räinä, Harri Ahonen ja Mika Honkalinna. Lapsille on luvassa useita tapahtumia kun Hiski Pajuniemi esiintyy Laulukudelmineen ja Sanna Pelliccionin kirjaan pohjautuva Mata-Mii – sokerileipuri seikkailee -esitys kiertävät kirjastoja. Musiikkia kirjastoihin tuo tuttu huilisti Eero Blomberg. Myös muita kiinnostavia vieraita ja tapahtumia on luvassa.

Lukupiirit aikuisille ja satutuokiot lapsille pyörähtävät myös käyntiin. Lukupiirejä on kymmenessä eri kirjastossa, Taidemuseolla ja verkossa. Satutuokioita järjestetään kahdessatoista kirjastossa. Pekurin kirjastossa voi osallistua myös englanninkielisiin satutuokioihin sekä illalla järjestettäviin satutuokioihin.

Lisätietoa kaikista kirjaston tapahtumista löydät kirjaston verkkosivuilta.

Kirjaston verkkosivut: ouka.fi/kirjasto
OUTI-verkkokirjasto: outi.finna.fi
Kirjaston keskitetty asiakaspalvelu: info.kirjasto@ouka.fi, 08 5584 7337