Talvilomaviikon toiminta varhaiskasvatuksessa 7. - 13.3.2022 (vko 10)

01.02.2022

Talvilomaviikolla 7.3.-13.3.2022 (viikko 10) päiväkodit ovat pääsääntöisesti avoinna, mutta ryhmiä ja toisiaan lähellä olevien päiväkotien toimintaa voidaan tarvittaessa yhdistää hygienia- ja koronaturvallisuus huomioiden. Päiväkodit tiedottavat asiakasperheitään muutoksista. Perhepäivähoidossa muutoksia voi tulla perhepäivähoitajien lomien vuoksi, jolloin perhepäivähoidon esimiehet tiedottavat asiakkaita. Yksityiset palveluntuottajat tiedottavat yksikkönsä asiakasperheitä talvilomaviikon aukiolopoikkeuksista.

Jos lapsi on pois varhaiskasvatuksesta talvilomaviikon aikana, ei poissaoloa hyvitetä asiakasmaksuissa. Jos maksuttomassa esiopetuksessa oleva lapsi tarvitsee varhaiskasvatusta talvilomaviikolla, tehdään tilapäisen hoidon sopimus päiväkodin johtajan kanssa ja asiakasmaksuna peritään kiinteä päiväkohtainen maksu (kokopäivä 17,30 euroa ja alle viiden (5) tunnin päivä 10,40 euroa).


Jos esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa (kokopäiväisyys) oleva lapsi tarvitsee kokoaikaista varhaiskasvatusta talvilomaviikon aikana, peritään palveluntarpeen mukainen maksu varatuilta päiviltä.

Lapsen poissaolon ilmoittaminen

Voit ilmoittaa lapsesi talvilomaviikon poissaolot jo nyt sähköisen asioinnin nettisivuilla
https://www.ouka.fi/ph-asiointi

Jos sähköinen poissaolon ilmoittaminen ei onnistu, voit ilmoittaa poissaolot suoraan päiväkotiin/perhepäivähoitajalle.