Tapahtumat ja lukupiirit alkavat Oulun kaupunginkirjaston tiloissa

31.01.2022

Tapahtumia ja lukupiirejä järjestetään kirjastoissa jälleen helmikuussa.

On tärkeää, että kirjastotiloihin tullaan edelleenkin vain täysin terveenä ja oireettomana. Muistathan käyttää yleisissä tiloissa kasvomaskia suosituksen mukaisesti. Hygieniasyistä suosittelemme maksamaan kortilla käteisen sijasta. Muistathan myös hyvän käsihygienian sekä muiden huomioimisen riittävillä turvaväleillä.

Tapahtumia, kuten lukupiirejä, järjestetään kirjastoissa jälleen helmikuussa. Kaikki tapahtumat löytyvät kirjaston kotisivuilta. Tapahtumatiloissa voi olla osallistujia yhtä aikaa 75% normaalista kapasiteetista.

Kirjaston yhteistyökumppanit, jotka järjestävät tapahtumia kirjastotiloissa, vastaavat itse terveysturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuistaan, kuten koronapassin käyttämisestä. Tapahtuman tiedoissa mainitaan, jos tapahtumassa tarkistetaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus.

Aluehallintoviraston päätös tapahtumien ja tilojen terveysturvallisuustoimista on voimassa tällä hetkellä 28.2.2022 asti. Linjaukset perustuvat Pohjois-Suomen aluehallintoviraston 28.1.2022 tekemiin päätöksiin.

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja uusia linjauksia tehdään tarpeen vaatiessa.