TERVETULOA Ainon päivän kahveille tiistaina 10.5.2022 Aino-neuvonnan tiloihin

04.05.2022

Aino-neuvonta on matalan kynnyksen palvelupiste, josta on saatavilla tietoa ikäihmisille suunnatuista palveluista ja tuesta. Aino-neuvonta jakaa tietoa kaupungin, yksityisten ja kolmannen sektorin palveluista, joita on tarjolla yli 65-vuotiaille. Palvelu on maksutonta. Aino-neuvonta sijaitsee Oulu10 palvelupisteen kanssa samoissa tiloissa. Palvelua saa myös puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Ainon-neuvonnan yhteyteen avattiin tammikuussa Arjen teknologiat -esittelypiste Kotona asumista rohkeasti ja itsenäisesti teknologian avulla (KARITA) -hankkeen toimesta. Siellä kuntalaiset voivat tutustua kotona asumista, turvallisuutta ja toimintakykyä tukeviin teknologiatuotteisiin. Esittelypisteen tavoitteena on tehdä hyvinvointiteknologiaa tutuksi sekä helpottaa teknisten ratkaisujen käyttöönottoa arjessa. 

Tuotteita ei lainata, myydä tai markkinoida. Esillä olevat tuotteet voi asiakas ostaa itsenäisesti verkkokaupasta tai kivijalkamyymälöistä. Paikalla on työntekijä esittelemässä tuotetta. Huomioitavaa on, että Oulun kaupunki ei vastaa asiakkaiden itse ostamien laitteiden asennuksesta, toimivuudesta tai käytöstä aiheutuvista ongelmatilanteista, mutta ohjaamme ja neuvomme parhaamme mukaan.

Ainon päivänä tiistaina 10.5. on tarjolla ilmaiset pullakahvit klo 9-12 ja klo 13-15 välillä. Lisäksi Menumat -ateriapalveluyrityksen edustaja tulee paikalle maistattamaan erilaisia ruokia. Menumat on maksullinen ruokapalvelu, joka on mahdollista tilata kotiin.

TERVETULOA tutustumaan Ainon-neuvonnan palveluihin ja Arjen teknologiat -esittelypisteeseen TI 10.5.2022 klo 9–12 ja 13–15. 

AINO-NEUVONTA, Palvelupiste Oulu10, Saaristonkatu 8, Oulu. Puhelinneuvonta 044 703 4973. Sähköposti: aino@ouka.fi www.ouka.fi/ikaantyneet