Tiedotus- ja keskustelutilaisuus Mustasuon tuulivoima-alueen osayleiskaavasta 30.1.2024 klo 18

16.01.2024

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus

Mustasuon tuulivoima-alueen osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta järjestetään yhteinen tiedotus- ja keskustelutilaisuus tiistaina 30.1.2024 klo 18–20. Tilaisuus järjestetään Ylikiimingin koulun auditoriossa (käyntiosoite Opinkuja 4, Oulu, Ylikiiminki). Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Tilaisuuteen on myös etäosallistumismahdollisuus, jonka linkki julkaistaan kaavan verkkosivulla tilaisuuspäivänä. Tervetuloa!

Nähtävilläolo

Mustasuon tuulivoima-alueen osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on julkisesti nähtävillä 16.1.-14.2.2024. Kaavaa koskevat aineistot ovat esillä kaavan nettisivulla projektikaaviossa. Sähköiseen kaava-aineistoon voi tutustua myös Ympäristötalon asiakaspalvelupisteessä (käyntiosoite Solistinkatu 2, Oulu). Lisäksi osallistumis- ja arviointisuunnitelman kuulutus on nähtävillä kaavan vaikutusalueen kunnissa. 

  • Utajärven kunta: www.utajarvi.fi kunnan viralliset ilmoitukset/kuulutukset ja Utajärven kirjasto (käyntiosoite Koulutie 1, Utajärvi)
  • Pudasjärven kaupunki: www.pudasjarvi.fi ilmoitustaulu ja kuulutukset sekä Hyvän olon keskus Pirtti (käyntiosoite Varsitie 1, Pudasjärvi) ja Tekniset ja ympäristöpalvelut (käyntiosoite Karhukunnaantie 6, Pudasjärvi)
  • Oulun kaupunki: kaavan nettisivulla projektikaaviossa ja Ympäristötalon asiakaspalvelupisteessä (Solistinkatu 2, Oulu) sekä Oulun kaupungin virallisissa ilmoituksissa/kuulutuksissa.

Kaupunkilaisilla ja muilla osallisilla on mahdollisuus esittää mielipide osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta. Huomioittehan, että antamanne mielipide on julkista tietoa. Mielipiteen otsikoksi: ”Mielipide: OUKA/9774/10.02.02/2022”. Mielipiteet pyydetään toimittamaan viimeistään 14.2.2024: