Tule hoitoalan kesätöihin Oulun kaupungille!

19.01.2022

Oletko kiinnostunut hoitoalan kesätöistä tai eri pituisista työkeikoista, joita voit tehdä joustavasti omien mahdollisuuksiesi mukaan?

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on tarjolla sijaisuuksia ja kesätöitä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille eli lähihoitajille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, sosionomeille ja geronomeille tai alaa opiskeleville. Lisäksi kesätyöpaikkoja on laitoshuoltajille tai alaa opiskeleville.

Kesätyöpaikkoja on kotihoidossa, ikäihmisten ympärivuorokautisissa palveluissa, erityisryhmien asumis- ja päiväpalveluissa ja kaupunginsairaalassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Sinulla on loistava mahdollisuus kehittää osaamistasi ja olla tukena asiakkaille, joille apusi on korvaamatonta. Emme edellytä työkokemusta, mutta odotamme positiivista asiakaspalvelun ja tiimityön asennetta sekä intoa oppia uutta. Tule tekemään kanssamme tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa korostuu ihmisläheisyys.

Voit esittää toivomuksen työn ajankohdasta. Jos et vielä ole suorittanut lääkehoidon tenttiä, voit tehdä sen useimmissa hyvinvointipalvelujen kesätyöpaikoissa.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa kokonaisuudessaan, mukaan lukien 1.1.2022 voimaan tulleen väliaikaisen 48a§ mukaista rokotesuojaa Covid19-virusta vastaan.

Hakea voit 31.5. saakka, mutta haastatteluja ja rekrytointeja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella.

Katso kesätöiden työpaikkailmoitukset:

Kotihoito 

Ikäihmisen palvelut 

Erityisryhmien asumis- ja päiväpalvelut 

Kaupunginsairaala