Tule mukaan kehittämään digitaalista nuorisotyötä - jätä ehdotus 3. - 16. lokakuuta

27.09.2022

Skillimylly on innovaatiokilpailu, joka yhdistää oululaiset nuoret ja heidän parissaan toimivat organisaatiot ideoimaan uusia tapoja digitaalisen nuorisotyön kehittämiseksi.

Skillimyllyssä muodostettavilla Skilli-projekteilla halutaan mahdollistaa oululaisille nuorille mielekästä ja osallistavaa tekemistä digitaalisen nuorisotyön keinoin.

Projektiehdotuksia voi jättää 3. - 16.10.2022.

Projektiehdotuksia arvioi nuorista ja nuorten parissa työskentelevistä ammattilaisista koostuva raati, jolloin oululaiset nuoret saavat päätäntävallan 5000 euron toimintarahan myöntämisestä.

Skilli-projektien tärkein tavoite on osallistaa 15-29-vuotiaita oululaisia nuoria nostamalla esille heidän osaamistansa, mielenkiinnon kohteita ja harrastuneisuutta

Kerää siis ympärillesi tiimi, tutustukaa yhdessä Skillimyllyn toteutukseen ja teemoihin. Ideoikaa itse tai Peliliikkeen työntekijöiden kanssa projektiehdotus.

Tärkeintä meille Peliliikkeessä on, että projektin toteuttamisessa on mukana oululaisia nuoria.

Vastaamalla Peliliikkeen teemoihin projekti myös edistää digitaalisen nuorisotyön kehittämistä sekä tarjoaa tiimillesi tai edustamallesi organisaatiolle tilaisuuden kokeilla ja kehittää omaa toimintaa.

Lue lisää Skillimyllystä hankkeen kotisivuilta.

Ole rohkeasti yhteydessä Peliliikkeen työntekijöihin! Avaamme hankkeemme toimintaa ja autamme mielellään muotoilemaan mahdollisen ideasi projektiehdotukseksi.

Lisätietoja antavat:
Mikko Ylimäki, Projektipäällikkö, mikko.j.ylimaki[at]ouka.fi, p. 040 158 1056
Kati Hopiavuori, projektikoordinaattori, kati.hopiavuori[at]ouka.fi, p. 040 574 4065