Vanhustyön ammattilaiset kokoontuvat koronatauon jälkeen Oulun teatterille

22.03.2022

Oulun teatterilla järjestetään tiistaina 29.3.2022 perinteinen vanhustyön ammattilaisille suunnattu koulutus- ja näyttelytapahtuma. Pohjois-Suomen Kehittyvä Vanhustyö 2022 -tapahtuma on viime vuoden koronataukoa lukuun ottamatta järjestetty jo kymmenisen vuotta aina keväisin maaliskuussa. Osallistujien palaute on lähes poikkeuksetta kiittävää. Tapahtuma koetaan voimaannuttavaksi päiväksi, josta saa uuttaa puhtia sekä ideoita ja työkaluja päivittäiseen työhön ja tekemiseen. Tapahtuma on perinteisesti houkutellut paikalle jopa 500 vanhustyön ammattilaista. Tänä vuonna ei kuitenkaan aivan ylletä samoihin lukuihin. Koulutuspäivän yhteydessä järjestetään myös vanhustyöalan näyttely.

Monipuolinen ohjelma ja vanhustyöalan näyttely

Tapahtuman ohjelma on suunniteltu ja toteutettu Oulun kaupungin ikäihmisten palveluiden toiveiden mukaan. Tänä vuonna tapahtumassa kuullaan esim. seuraavat esitykset:

  • Timo Polarin voimaannuttava esitys on ajankohtaisuudellaan ja kokemustarinoillaan vaikuttava päivän aloitus
  • Ulla Eloniemi-Sulkavan osuudessa kuullaan esimerkkejä ja tietoa muistisairaan ihmisen lääkkeettömästä hoidosta
  • Hannu Lauerma kertoo, miten kohdata haastava asiakas hoitotyössä.

Järjestäjänä Globex Oy

Tapahtuman järjestää 40-vuotista taivaltaan tänä vuonna viettävä tapahtumajärjestäjä Globex Oy yhteistyössä Oulun kaupungin ikäihmisten palvelujen työjohdon kanssa. Globex järjestää vastaavia tapahtumia ympäri Suomea. ”Pyrimme tapahtumillamme paitsi kehittämään vanhustyön tekijöiden ammattitaitoa, mutta samalla myös nostamaan heidän työnsä ja koko alan arvostusta”, markkinointipäällikkö Pekka Kokko Globexilta kertoo, ”ideana on tarjota laadukasta koulutusta edullisesti nimenomaan työntekijöille ja ammattilaisille – toki johtoa ja esimiehiä unohtamatta.”

Lisätietoa:

www.kehittyvavanhustyo.fi 
​​​​​​​www.globex.fi