Värikäs Ravintola 25.5. Kansainvälisellä koululla

23.05.2024

Huippusuosittu Värikäs Ravintola avaa ovensa Oulun kansainvälisellä koululla (Kasarmintie 4) lauantaina 25. toukokuuta klo 11-16.

Kansainvälinen koulu täyttyy eksoottisista ruuista, kodikkaasta tunnelmasta ja iloisesta puheensorinasta tapahtuman ajaksi. Värikäs Ravintola on iloinen, herkullinen, monikulttuurinen ja tunnelmaltaan lämmin pop-up-tapahtuma. Osallistujia on tällä kertaa mukana 20 eri maasta. Mukana ovat tällä kertaa seuraavat maat: Bangladesh, Etelä-Korea, Indonesia, Intia, Italia, Japani, Jordania, Kiina, Kolumbia, Latvia, Libanon, Nepal, Nigeria, Peru, Puola, Thaimaa, Tunisia, Turkki, Vietnam ja Ukraina.

Yleensä innokkaimmat ruuan ystävät ovat paikalla ennen avaamisaikaa ja tapahtumassa on tasainen asiakasvirta koko viisituntisen aukioloajan. Edellinen Värikäs Ravintola pidettiin marraskuussa ja silloin kokonaiskävijämäärä ylitti jälleen kerran huimat 1000 kävijää.

Monikulttuurikeskus Villa Victorin koordinoima tapahtuma antaa oululaisille mahdollisuuden testata uusia eksoottisia makuelämyksiä ja tarjoaa samalla kotikokeille mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan sekä tuoda esille omien kotimaidensa ruokakulttuuria.

Tervetuloa herkuttelemaan! Hinnat  ovat 1-5 euroa ja maksu käteisellä.

Menu 1 ja Menu 2