In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kiimingin asiointipiste Kiimingin asiointipisteKiimingin asiointipiste sijaitsee Kiimingin entisessä kunnanvirastossa osoitteessa Lempiniementie 2, 90900 KIIMINKI ja on osa Oulu10-palveluja.

 

Postiosoite: PL 24, 90015 OULUN KAUPUNKI

Puhelin: 050 316 7618

Sähköposti: asiointipiste.kiiminki(at)ouka.fi

Aukioloajat: ma - pe klo 8.30 - 16.00

 
 

Waltti-kortille ladattavat lipputuotteet myynnissä Oulu10 Kiimingin asiointipisteessä

Waltti lipputuotteet nyt myynnissä Kiimingin asiointipisteessä.

 
 
 
 
*Oulun kaupungin keskitetyn asiakaspalvelun Oulu10-palvelupisteissä voit rekisteröidä vesikulkuneuvon. Oulu10 on aloittanut sopimusrekisteröijänä Trafille, ohje rekisteröintiin

* Oikeusavun Ajanvaraukset puh. 02956 61420, aikaa varatessa tulee mainita, että aika halutaan Kiiminkiin.

Julkinen oikeusavustaja hoitaa yksityishenkilöiden oikeudellisia toimeksiantoja, muun muassa perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä. Tarkempia tietoja oikeusavusta:
 
 
Asiointipisteessä voit mm.:

  • ostaa Oulun kaupungin joukkoliikenteen lippuja (9.1.2017 alkaen)
  • maksaa Oulun kaupungin lähettämiä laskuja
  • ostaa Oulun kaupunginteatterin, Oulu Sinfonian, Teatterikuopan ja Oulun Musiikkijuhlien lippuja (maksuvälineenä Oulun kaupunginteatterin ja Oulu Sinfonian lippuihin käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit)
  • ostaa Oulun kaupungin liikuntapaikkojen liikuntalippuja OuluCardille
  • saada apua Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden palveluissa tai tavoitat Ympäristötalon asiantuntijan etäyhteydellä. Etäyhteys mahdollistaa kuvan ja äänen lisäksi myös dokumenttien jakamisen tai vaikkapa karttapohjien näyttämisen Oulun seudun karttapalvelusta, Karttatieltä.
  • asioida videoyhteyden kautta sosiaali- ja terveysjärjestöjen Sonja-neuvonnassa, jossa voi keskustella omaan tai läheisen elämäntilanteeseen liittyvistä huolta tai pohdintaa herättävistä kysymyksistä

Asiointipiste tarjoaa em. palvelujen lisäksi Poliisin, maistraatin, Verohallinnon, TE-toimiston, Kelan ja Trafin venerekisteröinnin palveluja.

Asiointipisteessä palveluita saa palveluneuvojan antamana, paikan päällä ajanvarauksella tai etäpalveluna (pdf):Asiointipisteestä saatavia maistraatin palveluita ajanvarauksella ovat:

- julkisen notaarin ja kaupanvahvistajan palvelut
- vihkimiset ja parisuhteen rekisteröinnit
- ulkomaalaisten rekisteröintipalvelut