In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kiimingin asiointipisteKiimingin asiointipiste sijaitsee Kiimingin entisessä kunnanvirastossa osoitteessa Lempiniementie 2 ja on osa Oulu10-palveluja.


 

Käyntiosoite: Lempiniementie 2, 90900 Kiiminki
Puhelin: 050 316 7618
Sähköposti: asiointipiste.kiiminki(at)ouka.fi
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-16:00

 

Oulun oikeusaputoimiston kevään asiakasvastaanottoaika keskiviikkona 1.6. Ajanvaraukset puh. 02956 61420, aikaa varatessa tulee mainita, että aika halutaan Kiiminkiin.
 
Julkinen oikeusavustaja hoitaa yksityishenkilöiden oikeudellisia toimeksiantoja, muun muassa perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä. Tarkempia tietoja oikeusavusta:
 
 
Asiointipisteessä voit mm.:

  • maksaa Oulun kaupungin lähettämiä laskuja
  • ostaa Oulun kaupunginteatterin, Oulu Sinfonian, Teatterikuopan ja Oulun Musiikkijuhlien lippuja (maksuvälineenä Oulun kaupunginteatterin ja Oulu Sinfonian lippuihin käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit)
  • ostaa Oulun kaupungin liikuntapaikkojen liikuntalippuja OuluCardille
  • saada apua Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden palveluissa tai tavoitat Ympäristötalon asiantuntijan etäyhteydellä. Etäyhteys mahdollistaa kuvan ja äänen lisäksi myös dokumenttien jakamisen tai vaikkapa karttapohjien näyttämisen Oulun seudun karttapalvelusta, Karttatieltä.
  • asioida videoyhteyden kautta sosiaali- ja terveysjärjestöjen Sonja-neuvonnassa, jossa voi keskustella omaan tai läheisen elämäntilanteeseen liittyvistä huolta tai pohdintaa herättävistä kysymyksistä

Asiointipiste tarjoaa em. palvelujen lisäksi Poliisin, maistraatin, Verohallinnon, TE-toimiston ja Kelan palveluja. Huom! Ajokorttiasiat siirtyivät Ajovarma Oy:lle 11.12.2015 alkaen. Asiointipisteessä palveluita saa palveluneuvojan antamana, paikan päällä ajanvarauksella tai etäpalveluna (pdf):Asiointipisteestä saatavia maistraatin palveluita ajanvarauksella ovat:

- julkisen notaarin ja kaupanvahvistajan palvelut
- vihkimiset ja parisuhteen rekisteröinnit
- ulkomaalaisten rekisteröintipalvelut